Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hızlı Karalama (Mazlum Goril)

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
Arkadaşlar sonunda bende pesettim ve bir tablet aldım. Tabletim gelir gelmez o heyecanla eve gittim ve deneme yapmak için öylesine karalamaya başladım ortaya bir goril suratı belirdi. İşte sonuç.
picture2vd.png

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Bakışlar harika :D Emeğine sağlık başarılı bir çalışma olmuş tebrik ederim .

Bende dayanamayıp tablet alanlardanım :) Umarım çok daha güzel işler çıkmasına önayak olur tabletin hayırlı olsun ..

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
tabletiniz hayırlı olsun:)gözler ve burun çok şirin olmuş:)karalamaların sonucu çok iyi çıkacak gibi.Tablete tam alıştığınız anda ki çalışmalarınızı görmek dileğiyle.

PowerClip

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
valla denemek için bunu yaptıysan profesyonel çalışmalarını merak ettim doğrusu :):)

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Henüz photoshopun sabit fırçaları var bende. Aradağım fırçalarıda indirince daha detaylı işlere girişecem. Bunu dediğim gibi sadece tabletin parasına onay vermeden önce denemek için yaptım. Tablet düzgün çalışıyormu diye:))

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok hoş olmuş eline sağlık

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
yusuf tekrar tabletin hayırlı olsun:)ilk deneme buysa diğerlerini tahmin edemiyorum.çok güzel bir çalışma özellikle ışığın rengi ve vuruşu çok yakışmış eline sağlık

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
Bu gorili çizerken kimi hayal ettin bilmiyorum yusuf ama ilk deneme için çok iyi :)
Tabletinde hayırlı olsun, kuyruğunu doğrultmak lazım :lol:

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
Teşekkür ederim arkadaşlar. Mustafa son kullandığın değim sanırsam halk arasında sık kullanılan ıslatmak anlamına geliyor? Eğer öyleyse ay sonu yapılır o işler. Nede olasa ay sonu bekleyen çalışanlardanız:)

Ali KASAPOĞLU

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alikasapoglu.com
Duyduğuma göre burda kuyruk düzeltilecekmiş kokusunu duydum geldim :0
Ağlamaklı King Kong, elinden uçağı alınmış Empires State den atlayacak vermezseniz şayet..

Siyah zeminde güzel duruyor yusuf, ışıık/gölge dengesinide iyi ayarlamışsın.Dokulara girme zamanı geldi diye düşünüyorum..

Bu arada terar hayırlı olsun tablet..

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
Seruvenist tabletiniz hayırlı olsun.. benim de arkadaşlar gibi hiç şüphem yokki profesyonel çalışmalarınız çok başarılı olacak.. bence çeşit çeşit brush indirmenize gerek yok. hem bilgisayarınızı baya kasarlar hemde belli zaman sonra farkedeceksiniz ki çok gerekli olmayan bir ayrıntı sadece çok çeşitli brushlar.. yumuşak uçlu ve sert uçlu iki tane hazır yüklü olan brush her işinizi görür eminim ki..
Tebrik ederim :)

fesa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
öylesine, böyle karalıyosanız diğer çalışmalarınız nasıl olur kim bilir :) tebrikler ve hayırlı olsunnn ...