Okulum için yaptığım logo ve broşür tasarımı.. Yorumlarınızı bekliyorum. ***
96Design 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 17 Ara 2010 Mesajlar 52 Tepkime puanı 1 8 Haz 2013 #1 Okulum için yaptığım logo ve broşür tasarımı.. Yorumlarınızı bekliyorum. *** Moderatör tarafında düzenlendi: 19 Tem 2013
efoja 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Nis 2008 Mesajlar 4,183 Tepkime puanı 132 Web sitesi birderindeniz.blogcu.com 25 Haz 2013 #2 Tertemiz olmuş... bütün metinleri okumadım ancak "yarın bugündür" diyen, olmalı... okulunuzu seviyorsunuz belli. başarılar.
Tertemiz olmuş... bütün metinleri okumadım ancak "yarın bugündür" diyen, olmalı... okulunuzu seviyorsunuz belli. başarılar.
96Design 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 17 Ara 2010 Mesajlar 52 Tepkime puanı 1 19 Tem 2013 #3 efoja' Alıntı: Tertemiz olmuş... bütün metinleri okumadım ancak "yarın bugündür" diyen, olmalı... okulunuzu seviyorsunuz belli. başarılar. Genişletmek için tıkla ... Yorumunuz için teşekkür ederim aslında okulumu pek sevdiğim söylenemez... okulun grafik tasarım işlerinin çoğu bana verildiği için yapıyorum
efoja' Alıntı: Tertemiz olmuş... bütün metinleri okumadım ancak "yarın bugündür" diyen, olmalı... okulunuzu seviyorsunuz belli. başarılar. Genişletmek için tıkla ... Yorumunuz için teşekkür ederim aslında okulumu pek sevdiğim söylenemez... okulun grafik tasarım işlerinin çoğu bana verildiği için yapıyorum
creedwar Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 7,974 Tepkime puanı 104 19 Tem 2013 #4 96Design' Alıntı: Yorumunuz için teşekkür ederim aslında okulumu pek sevdiğim söylenemez... okulun grafik tasarım işlerinin çoğu bana verildiği için yapıyorum Genişletmek için tıkla ... Demek ki okul sizi seviyor.. Temiz iş, güzel sunum..
96Design' Alıntı: Yorumunuz için teşekkür ederim aslında okulumu pek sevdiğim söylenemez... okulun grafik tasarım işlerinin çoğu bana verildiği için yapıyorum Genişletmek için tıkla ... Demek ki okul sizi seviyor.. Temiz iş, güzel sunum..
96Design 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 17 Ara 2010 Mesajlar 52 Tepkime puanı 1 19 Tem 2013 #5 creedwar' Alıntı: Demek ki okul sizi seviyor.. Temiz iş, güzel sunum.. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim yorumunuz için
creedwar' Alıntı: Demek ki okul sizi seviyor.. Temiz iş, güzel sunum.. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim yorumunuz için
L lusy90 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 24 May 2012 Mesajlar 86 Tepkime puanı 0 9 Eyl 2013 #6 temız iş kardeşım. su kırmızyla sarımsı olan renın kodları nedır acaba ? uyumlular bi baya