Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İç mekan için bi çalışma (Yorumlarınızı bekliyorum)

h.salma

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar, önceki açtığım konu sanırım teknik bir sorun nedeniyle silinmiş.
Grafik tasarım ve ajanslara dış mekan baskıları yapıyoruz. İşyerimizin içerde bir duvarına sadece görüntü olsun diye bir çalışma yaptım ve sizlerin de yorum ve eleştirilerinizi almak istiyorum.

İlk çalışma bu
armawallwc1.jpg

Bu da yeni çalışma
arma4mb9.jpg

Benzer konular

N/A1

🏆Pro Tasarımcı🏆
düşünce olarak 2. çalışma daha güzel gibi görünse de okunma problemi yaratacağı düşüncesindeyim. Yazıyı persfektif görünüşten ziyade daha düz ve okunur hale getirebilirsin. İyi çalışmalar...

h.salma

🌟Usta Tasarımcı🌟
Teşekkürler arkadaşlar.
Benim düşüncem şöyle;
Çalışma işyerinin içinde bir duvarda olacağı ve dışardan görünmeyeceği için gelip içeri girenler görecek o yüzden okunurluk ilk bakışta o kadar da önemli değil ama 412 nin dediği gibi ikinci çalışmanın okuma zorluğu olduğu da bir gerçek. Biraz daha okunur hale getirebilirim.

Tekrar teşekkürler

bykod

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
haydaramca :) çalışma vede düşünce çok güzel yanlız bi kaç fikirde ben sunmak istiyorum fırça filan hoş ta yanlız hani boyadığı alan varya orası sankim pek olmamış basit kaçmış gibi benim aklıma şu geldi yazı karakteri köşeli ya o adamın elinde keski vede çekiş olsaydı hani yontuyormuş gibi yazıyada biraz taş efekti verseydin sankim daha espirili olurdu bu tabi benim geyik fikrim sadece o boya kısmı gözüme takıldı diğer kısımlar on numara eline sağlık kolay gelsin

Gelpcpc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
cok güzeller. :) elinize sağlık

MehmetRecepOzdemir

🌟Usta Tasarımcı🌟
maya eseri falanmı bu:S

Bu arada ellerine sağlık kardeş gayet güzel olmuş=)

koserim

🏆Pro Tasarımcı🏆
ikiside güzel çalışma tebrikler...

antiQoor

🌱Yeni Üye🌱
fikir ve uygulama güzel.. bence 2 çalışmayı da önüne koy gözünü kapatıp elini rasgele üzerlerine at hangisi gelirse onu kullan :)

fatihan

🌱Yeni Üye🌱
cok begendimm tebrikler. ikiside cok güzel...

sickstyle

🏅Acemi Tasarımcı🏅
guzel calismalar..ama bu nesnelerin yerden yansima olayi artik baydi..gerci bende kullanmistim bir kac isimde.ama hakketten cok baydi artik....