Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

içim su etiketi

patraclos

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hayali bir firma için su etiketi, yorumlarınızı bekliyorum. Saygılarımla.

iimsuze2.jpg

:::AmbrosiA:::

♾️Grafik Gurusu♾️
dalgalar çok fazla gibi geldi bana... biraz daha az dalga verip tam bir su görünümüyle sade ve hoş bir çalışma olacaktır...

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çalışma çok amatör görürüyor. Bilindik su damlası ve dağ manzarası... İçim su yazısına logo bari koysaydın...

Son düzenleme:

Yeliz GÖKÇEN

♾️Grafik Gurusu♾️

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşların yorumlarına katılıyorum artı olarakda; el orda çok eğreti durmuş ya daha doğal bir el kullanmalısın yada tek avcunu açıyomuş gibi büyütüp kullanmalısn, birde etiketin altına ve üstüne lacivert beyaz şeritler kullanabilirsin hareketlendirmek için

patraclos

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
görüş ve eleştirileriniz ışığında 2. çalışmam:

iimsu2xp4.jpg

blade27

🌱Yeni Üye🌱
herşey hoş güzelde içim su yazısını biraz daha canlandırsan daha iyi olmazmı sence?

superclarkie

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
herşey çok basit durmuş yazıların hiç bir özelliği yok

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Ellerden vazgeçseniz bile olacak :) Bu arada uyarı metninizde kuru yer ver dikkatimi çekti. Bu şişeyi ben buzların arasına koyup soğuk soğuk içemezsem, suyu almam :)
Cümleniz: "Temiz ve serin yerde saklayınız; güneşten koruyunuz" gibi bir şey olmalı. Bir şişe yazısı okumalısınız. Ben okumadım, doğrusu vardır... :)

delikarga

🌟Usta Tasarımcı🌟
öncelikle "içim su" yazısı değişmeli. firma hayali ama hayal ettiğin etiket bu olmamalı. bir damaca ve etiket. elimizdeki tek materyal bu. deniz suyunu içmeyiz, bir yanılgı bu. etiket vilk bakışta bana denizin dibine bakmak gibi geldi. kaynak suyu temalı bir çalışma görsel olarak daha hoş olabilir. salt mavi tonlar yerine, arada yeşil kullanarak doğaya vurgu yapabilirsin. tipolojik olarak pek çok şey havada kalmış. biraz düşünme ve çabayla daha güzel bir iş çıkartabilirsin. iyi çalışmalar.

ersintambova

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba tasarım için yorum yapmayacağım ama sol taraftaki lens te bulunan yazıları ve 19L yazınızı extra renlerden almanızı tavsiye ederim bu işi büyük ihtimalle baskıları oturmayacak ve yazılarınız okunaksız ve baskı kaçıkları olacaktır.

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
Biraz daha üzerinde çalışsan daha yi olur eline sağlık.