Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ID Sayfalarım Silindi

spikeengin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
iyi günler id cs6 a çalışırken bütün kataloğu bitirdim. sonra birden bire sayfalarım silindi yaklaşık katalogda tasarımı bitmiş 15 sayfa kayıp pages ksmında içi boş görünüyor genel görünümde de oralar görünmüyor. ne yapmam gerke yardım eder misiniz. teşekkürler
ssqb1.jpg

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
"aman Allah!" dedim görünce... çözüm olur mu bilmiyorum ama bir ihtimal page panelindeki sayfalara ters tıklayıp, Allow document ve allow selected diye iki seçenek var onlar aktif mi diye bir bakın... yanlarında √ işareti olmalı... ilk defa gördüm böyle bişi ....

kadiror

🌟Usta Tasarımcı🌟
katmanlar panelinde gözlerin açık olduğuna eminmisiniz acaba..Yanlışlıkla gizlenmiş olabilirmi..

spikeengin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
efoja iki tik de işaretli kontrol ettim 2005 den beri kulanıyorum bende ilk defa gördüm böyle bir hata :( scroolla bi kaydırdım sayfaları genel görmek için böyle oldu. :( reset ettim yendne kurdum hikaye. :(

kadiror layers panelinde göz açık ztn tek layerda çalışmayı yapmıştımm.. :(

spikeengin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yok güvenmekle alaksı yok yükeleyeyim ama ne export ypaıyo ne de save... :) ztn bende pdf den editledim eksik sayfaları

zorbayy

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kayıp sayfa

aynı sorunu yaşadım Allahtan pdf yapmıştım ve döküman yedekli çalışmıştım araştırdım fakat soruna cevap bulamadım geçmiş olsun.

zorbayy

🏅Acemi Tasarımcı🏅
birçok şey denedim fakat çözüm yok.
sanırım 2 şeyden kaynaklı olabilir.

Birinncisi görselleri mümkün olduğunca yüksek değil sayfa ebatlı düşük çağırmak psd, tiff olamasın.

İkincisi pek imkan vermesemde CS6 sürüm hatası.