Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İki resmi üst üste koydum ama..

makelonur

🌱Yeni Üye🌱
istediğim resime işlem yapamıyorum.yani 2 layerda da işlem yapcam ama o ilk layerı gormuyor...merge falan yapmaya çalıştım ama olmadı.ne yapmalıyım

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Alttaki "background" yazan layerı ctrl+j ile çoğaltın. Üstteki layerın gözünü kapatın ya da opacity değerini düşürün; yapmak istediğiniz şeye göre...

makelonur

🌱Yeni Üye🌱
Alttaki "background" yazan layer...boyle bır yer yok bende :(

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
İki görseli üstüste koyduysanız iki tane layerınız olmalı... Üstteki layerın gözünü kapatmalı ya da opacity değerini düşürmelisiniz. Ayrıca soru; tam olarak ne yapmak istiyorsunuz?

makelonur

🌱Yeni Üye🌱
bir caddeye araba eklıcem...ayrıca bı sorun daha cıktı.arabaya golge verdım...sonra dıger yerlerı healıng brush la temızlerken kenarlarda da golge yapmaya basladı.yanı fırcanın kenarları sıyah cızmeye basladı.Bu ara hala layerları gormedım.yanı bı yeremı tıklayınca acılıyor?

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Çalışmanızı rapide yükleyebilirseniz oradan indirip bir bakmaktan sevinç duyarım; ancak korkarım saat beşi bulur bakmam.

...Elite....

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalşımayı psd yüklememişsinizki sorunu nasıl çüzüceğiz ?

makelonur

🌱Yeni Üye🌱
sorun basit işte.o aracı o caddeye otrutacaz.ama shadow yapınca ondan sonrakı her ıslemde shadow komutu uygulnmıs oluyor.bıde arac havada.yanı bence bu ps un en basıt ıslemlerınden bırı ama bılmedıgımden çok zorlandım :(

vasili_zaitzev

🏆Pro Tasarımcı🏆
Evet bence biraz photoshop dersi felan indir izle.Zamandan kazanırsın öle cumburlop girmek olmaz :) Kolay gelsin