Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ikinci çalışmam Barutçuoğlu Plastik

ejder7321

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar sizlerin eleştirilerinizden sonra anca bunu yapabildim yorumlarınızı bekliyorum tşkler.

baruet3.jpg

Benzer konular

Designer35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ladakulubu.com
ortadaki Barutcuoğlu karakteri hiç olmamış beni sakın yanlış anlama ama şekil ve yerleşim hoşuma gitti fakat renler konusunda biraz daha çalışamn lazım Kırmızı ve siya olmamış vede P ve B lerin çizimleri salla pati olmuş
beni affet

drummer91

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
abi 1. si cok güzel ama 3. graffiti gibi olmus cok okunaksız..

Bahtınur YILDIZ

♾️Grafik Gurusu♾️
bu logo nedense yabancı gelmedi bana:S alıntı filanmı? size mi ait?

IV.Murat

🌟Usta Tasarımcı🌟
sen bence bunu bir yere yaptır uğraşma bşuna

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
dostum 2. fena diil ama renklerle oyna biraz , bide çok klasik olmuş sanki bişiy sölicem ama kızma 3. logoyu hemen sil, yinede o kadar uğraşmışın eline sağlık diyelim

Mehmet NAS

♾️Grafik Gurusu♾️
birinci çalışmaya göre daha iyi ama 3.si hiç olmamış paylaşım için tşk.

grafikci

🏅Acemi Tasarımcı🏅
üçüncü çalisma olmamis birincisi üzerinden gidebilirsin onunda fontlarinda problem var farkli fontlar deneyebilirsin...bendee bu logoyu daha önce biyerlerde gördüm gibi sanki...

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
üçüncü çalisma olmamis birincisi üzerinden gidebilirsin onunda fontlarinda problem var farkli fontlar deneyebilirsin...bendee bu logoyu daha önce biyerlerde gördüm gibi sanki...

b ve p harfleri boyner logosunu andırıyor

gardenpower

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logo başka logoyu andırmıyor.. sadece hakan plastik'in aynısı çokkk çalışmak gerekiyor bu işler için.esinlenmemek mümkün olmaya bilir ama kendinden daha fazla bişeyler katmalısın..

gardenpower

🏅Acemi Tasarımcı🏅
birde şu var neden en kolayını yapıyorsunuzki firmanın baş harflerinden logo tarih oldu artık.. sultan istanbul kebabçısına nasıl logo olur acaba..olmaz hç bişey bilmiyorsanız çok araştırın önce tek çizgiyle yapılan logolar neler anlatıyor... kolay gelsin

ejder7321

🌱Yeni Üye🌱
sen bence bunu bir yere yaptır uğraşma bşuna

murat kardeş ben bu logoyu kendi çabalarımla yapmak istiyorum ayrıca logo yaptırmak istesemde buraya en yakın gazi antep var oda çok uzak yani imkanlar kısıtlı. eğer yardımcı olmak istiyorsanız birde siz deneyin grafiker değilim olmaya çalışıyorum tşkler.

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
logo size yabancı gelmeye bilir. bunu kendim çizdim düşünceler aynı olabilir benzerlik olabilir bu demek değildir başka yerden alıntıdır.tşkler.

üzme canını istediğin gibi yap yaptırma ya neden yaptıracksın 50 defa koy buraya eleştrileri al ama yılma eninde sonuda herkesten hah olmuştur güzel diğen çıkmaz nedeni zevkler ve renkler tartışılmaz bana sorarsan ben kırmız rengi sevmem bana öfkeyi anımsatır mümkün olduğuncada kulannmam ama başkasına göre kırmız canlılktır ama çalışmayadevam yılma acelesi yokyaaaaaa
bende becereksizin biri olarak emeğine sağlık diyorum anasın karnında öğrenmiyo kimsee ama şunu unutma hiç bir zamn usta olamzsın herşeyde usta cvardır ama bu işte değil

ejder7321

🌱Yeni Üye🌱
hocam tşkler çok doğru söylüyorsun. verdiğin morel içinde tşk ederim.

lineal

🌱Yeni Üye🌱
hakan plastik.. alıntı veya esinlenme değilse de daha fazla araştırmak gerekir yeni bir logo ortaya çıkartırken açıkçası yapacağım çalışmanın daha önce yapılmamış olmasını isterim

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
Hepsini boşver yaptıgın bp harfilerinin ustunde ısmı yazmaya çalış onların içinde oynamaya çalış en sondakı sadece 1 font 2 kare hiçbişey deıl ama aslında böyle logoları beğeniyolar genelde tasarıma bakmıolar ama kullandıgın font grafiti gibi bi logo olmus...anlamsız yanı ;)

farkyapmaz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorum yapmak bize düşermi bilmiyorum ama hakan plastiği rakıp olarak gordugunuzden dolayımı logolar bu kdadar benzıyor
:)