Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ortadaki Barutcuoğlu karakteri hiç olmamış beni sakın yanlış anlama ama şekil ve yerleşim hoşuma gitti fakat renler konusunda biraz daha çalışamn lazım Kırmızı ve siya olmamış vede P ve B lerin çizimleri salla pati olmuş beni affet
dostum 2. fena diil ama renklerle oyna biraz , bide çok klasik olmuş sanki bişiy sölicem ama kızma 3. logoyu hemen sil, yinede o kadar uğraşmışın eline sağlık diyelim
üçüncü çalisma olmamis birincisi üzerinden gidebilirsin onunda fontlarinda problem var farkli fontlar deneyebilirsin...bendee bu logoyu daha önce biyerlerde gördüm gibi sanki...
üçüncü çalisma olmamis birincisi üzerinden gidebilirsin onunda fontlarinda problem var farkli fontlar deneyebilirsin...bendee bu logoyu daha önce biyerlerde gördüm gibi sanki...
logo başka logoyu andırmıyor.. sadece hakan plastik'in aynısı çokkk çalışmak gerekiyor bu işler için.esinlenmemek mümkün olmaya bilir ama kendinden daha fazla bişeyler katmalısın..
birde şu var neden en kolayını yapıyorsunuzki firmanın baş harflerinden logo tarih oldu artık.. sultan istanbul kebabçısına nasıl logo olur acaba..olmaz hç bişey bilmiyorsanız çok araştırın önce tek çizgiyle yapılan logolar neler anlatıyor... kolay gelsin
murat kardeş ben bu logoyu kendi çabalarımla yapmak istiyorum ayrıca logo yaptırmak istesemde buraya en yakın gazi antep var oda çok uzak yani imkanlar kısıtlı. eğer yardımcı olmak istiyorsanız birde siz deneyin grafiker değilim olmaya çalışıyorum tşkler.
üzme canını istediğin gibi yap yaptırma ya neden yaptıracksın 50 defa koy buraya eleştrileri al ama yılma eninde sonuda herkesten hah olmuştur güzel diğen çıkmaz nedeni zevkler ve renkler tartışılmaz bana sorarsan ben kırmız rengi sevmem bana öfkeyi anımsatır mümkün olduğuncada kulannmam ama başkasına göre kırmız canlılktır ama çalışmayadevam yılma acelesi yokyaaaaaa bende becereksizin biri olarak emeğine sağlık diyorum anasın karnında öğrenmiyo kimsee ama şunu unutma hiç bir zamn usta olamzsın herşeyde usta cvardır ama bu işte değil
hakan plastik.. alıntı veya esinlenme değilse de daha fazla araştırmak gerekir yeni bir logo ortaya çıkartırken açıkçası yapacağım çalışmanın daha önce yapılmamış olmasını isterim
Hepsini boşver yaptıgın bp harfilerinin ustunde ısmı yazmaya çalış onların içinde oynamaya çalış en sondakı sadece 1 font 2 kare hiçbişey deıl ama aslında böyle logoları beğeniyolar genelde tasarıma bakmıolar ama kullandıgın font grafiti gibi bi logo olmus...anlamsız yanı