Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ilk araç kaplama çalışmam

peri

Happy Woman
🏆Pro Tasarımcı🏆
elittearasonzz3.jpg

ilk defa deniyorum hattalarım vardır mutlaka ama hep yeni becerebildiğin şeyler güzel gelir gözüne.eleştirilere açığım.

Benzer konular

peri

Happy Woman
🏆Pro Tasarımcı🏆
ÖN VE ARKA TARAFI
elittearason1et7.jpg

AYNI FİRMAYA DÖNKART

dnkartoe2.jpg

creative

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tabaklar cok bagimsiz.. havada kalmisss... arac giderken geriden takip etcekmis gibi geldi bana... :)

basarili ama biraz daha gayret....

peri

Happy Woman
🏆Pro Tasarımcı🏆
peki bunu corelde nasıl düzeltebilirim tabakları ne uygulamam gerek

creative

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
corel mi.. bilmiyorum onu.... pek fazla.... altindaki gölgei kaldirmayi denesen tabaklarin... belki olabilir..

peri

Happy Woman
🏆Pro Tasarımcı🏆
tamam deniycem

casanova

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bencede çok güzel olmuş peri bende ilk defa araç giydirdiğimde bundan kat kat daha kötüydü ona oranla çok güzel olmuş tebrik ederim başarılar....

caglarss

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlk deneyime göre güzel olmuş arkadaşım eline sağlık. Bu araç çizimlerinin boş halini nerden bulabilirim acaba???

PAINTITBLACK

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Slm Peri.Bişey sorucam.Bu ödev mi ,yoksa iş mi?Yoksa öylesine bi deneme mi?Bence bayağ iyi olmuş.tebrikler.
Belki arabanın arkasına da rez. ve sipariş tlf.larını yazabilirsin.Çünkü arkadan gelen arabalar tlf.nu daha rahat alabilir.

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Slm Peri.Bişey sorucam.Bu ödev mi ,yoksa iş mi?Yoksa öylesine bi deneme mi?Bence bayağ iyi olmuş.tebrikler.
Belki arabanın arkasına da rez. ve sipariş tlf.larını yazabilirsin.Çünkü arkadan gelen arabalar tlf.nu daha rahat alabilir.

Ancak yasal olarak yasak olan birşeydir arabanın arka tarafını kaplamak :) Ama ülkemizde hiç uyulmuyor. Dediğiniz doğru ancak şu var bu sebepten dolayı ülkemizde kazalar meydana geliyor.

PAINTITBLACK

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ancak yasal olarak yasak olan birşeydir arabanın arka tarafını kaplamak :) Ama ülkemizde hiç uyulmuyor. Dediğiniz doğru ancak şu var bu sebepten dolayı ülkemizde kazalar meydana geliyor.

arabanın arka tarafının kaplanmasının yasak olduğunu hiç duymadım.eğer öyleyse hiç birşey yapılmamalı.belki egzozdan pizza kokusu çıkartılabilir .:) zaten bilinçli bir sürücü yanında biri varsa ona der al numarayı diye.yandan num.yı görmesi zor olacağına göre bende arkada yazmasını önerdim sadece...

sercansarigul

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben bu araç kaplamasında kafam birşey takıldı araçı kaplarken araçı kendımızmı çızıyoruz yoksa o firma dosya halınde mı verıyor biraz şacma oldu ama sormak iştedim :) çalışma bende güzel olmuş ellerıne sağlık...

Özkan TÜRK

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel çalışma ilk için çok güzel çalışma

peri

Happy Woman
🏆Pro Tasarımcı🏆

bu iş canım bir firmaya yaptım.gökhan hocam arka cam giydirme olmuycak onewision kaplanacak.sanırım onewisiona izin var biliyorm.

hazerd

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
araç modellerini nerden bluyoruz arkadaşlar.

peri

Happy Woman
🏆Pro Tasarımcı🏆
ziyankar arkadaşımızın açtığı bir topik var bu konuyla ilgili.

gülümser

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence yaptığın işler ilk çalışmalara göre bayağı iyi ellerine sağlık

peri

Happy Woman
🏆Pro Tasarımcı🏆
saol gülümsercim elimde geleni yapmaya çalışıyorum ve sürekli yenilemeye ve bilgimi arttırmaya çalışıyorum.