Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ilk kez manipülasyon

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
ilk kz yapıyorum merak ettim ve yaptım.
eleştirin eleştirin eleştirin..
bende öğrenmek istiyorum..
bnmyaptgmzx9.jpg

Benzer konular

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Ortadaki beyaz köpek çok güzel olmuş ilk çalışmaya göre çok iyi ellerine sağlık

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
saol fatos..
ama eleştir eleştir :D:D

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
guzel olmus,kopekteki tebessum hos olmus...
ama daha guzellerinide yapabilirsin:D

dogukan2002_01

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
gayet başarılı çalışmalar. ama brad pitt gibi adama da bu yapılmazki... 2 numara çok iyi olmuş... emeğine sağlık daha şirin çalışmalar çıkarabilirsin...

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
teşekkürlerr arkadaslar.
brad i hiç sevmem zaten

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
brad pitt'i sevmiyorsun diye bunu yapmak zorunda mıydınız? ashilles'ime ne yapmış ya? genel olarak başarılı olmuş üstelik! beyaz köpek gerçekten başarılı. ellerinize sağlık. bir dahaki sefere konu edeceğiniz kişi için benim onayımı alın lütfen! :D

covenantt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.flickr.com
Bence ilk olarak temiz işler yapmışsınız hiç bir hata yok ama deneme sadece bir anlamları yok güzel gelmedi malesef ; şimdi açıkçası sizdenn bu becerdiğiniz işi daha yaratıcı ve mantıksal şeylerde yapıp sunmanızı rica edicem :D manupule yapabiliyorsunuz yani havalandınız hadi uçun artık !!! :D

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
Sağolun a aklıma bişi gelmioo...
neyi manupule etsem...
efoje akıl ver :)

covenantt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.flickr.com
İnternette binlerce örnek var incele deformasyonlar yap mitolojiyi incele , kubist çalışmaları incele sonuçta onlarda bu tarz şeylerle ilgileniyorlardı :)

covenantt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.flickr.com
Sen bu işi bırak bence.

Öncelikle dün yaptıklarınıza laf söyleyenleri terbiyeye davet eden biri için super bir yorum yapmışsınız sanırım :) (Sıvı sabun için yaptığınız özensiz şey den bahsediyorum ) ikincisi kendine göre gayet temiz işler , kız yeni başlıyo ve bu çok normal öğrendiği şeyleri denemesi , burda yapıcı eleştri yapılıyor devamını okuma zahmetine girin , yorumum sizin içinde lazım . Yurt dışında okuyorum ve hoclarım ne der biliyormusunuz "Yaptığınız tasarım siz olucak sorulduğunda öyle bir anlatıcaksınız ki eleştrileri değiştrcek" AMA siz konuşmayı bile bilmiyorsunuz ;) ... Bu cvp yeterli bence size ...

Son düzenleme:

muratiff

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Öncelikle dün yaptıklarınıza laf söyleyenleri terbiyeye davet eden biri için super bir yorum yapmışsınız sanırım :) ikincisi sizinkilere göre gayet temiz işler , kız yeni başlıyo ve bu çok normal öğrendiği şeyleri denemesi , burda yapıcı eleştri yapılıyor devamını okuma zahmetine girin , yorumum sizin içinde lazım . Yurt dışında okuyorum ve hoclarım ne der biliyormusunuz "Yaptığınız tasarım siz olucak sorulduğunda öyle bir anlatıcaksınız ki eleştrileri değiştrcek" AMA siz konuşmayı bile bilmiyorsunuz ;) ... Bu cvp yeterli bence size ...

Bu konudaki yapılan tüm eleştiriler ŞİRİNLİK olsun diye, ""aaa süpersin, manyak olmuş, oo ne güzel " gibi gerçekle alakası olmayan yorumlar. Bence çalışmalar çok kötü, sen burda kendine kız arkadaş edinicen kızlara yalakalık yapmanın forumun seviyesini düşürmenin anlamı yok. Yurt dışında okumuşsan bize ne, bende Amerika da okudum. "Doğru söyliyeni 9 köyden kovarlar."

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
Çok profesyonel, ilham verici.

peki sizin yazdıgınız neden boyle.
foruma girdiğinizden beri dikkat ediyorum.
açtıgınız konularla ikcilik yaratmaya calısıyorsunuz sanki.
lütfen...
arkadas yorumunu yazmıs.sizin gibi ...

muzip38

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
walla ben bu işlerden anlamam ama yetenekliki arkadaş demekki yapmış bişeyler bu konunun bilir kişisi olmayarak söylüyorumki göze hoş geliyor
bi de eleştirmek bir kabiliyettir herkes eleştiremez eleştirmek bilği ister olmamış demek eleştiri değildir insanları kırarak yapılan eleştiriler üretkenliğide kırar

covenantt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.flickr.com
Bu konudaki yapılan tüm eleştiriler ŞİRİNLİK olsun diye, ""aaa süpersin, manyak olmuş, oo ne güzel " gibi gerçekle alakası olmayan yorumlar. Bence çalışmalar çok kötü, sen burda kendine kız arkadaş edinicen kızlara yalakalık yapmanın forumun seviyesini düşürmenin anlamı yok. Yurt dışında okumuşsan bize ne, bende Amerika da okudum. "Doğru söyliyeni 9 köyden kovarlar."

Kızlara yalakalık yaptığımı düşündüğün için zaten seviyesizleştin arkadaşım ama senin çalışmaların içinde söylerim merak etme . Eger adil bir şey istiyorsan yurt dışındaki çalışmların yanında seninkilerin bir şey olduğunumu sanıyorsun ? Bu işi bırak denmesi gerekn ilk insan sensin ;) Öğrendiğim şeylerden biride her tasarımcı kendini en iyi sanar örnk sen , ben neden sana cevap veriyorsam baksana kimse seni tınmıyor . Eleştri yapanlar bile verdiğin cvplardan dolayı pişman ne diyeyim artık ... yazık ... ;) Bu arada designgrafiker sen yoluna devam et azim herşeyi yıkar bak hala sıvı sabun reklamını bile beceremiyenler var geçeçğine eminim :)

muratiff

🏅Acemi Tasarımcı🏅
peki sizin yazdıgınız neden boyle.
foruma girdiğinizden beri dikkat ediyorum.
açtıgınız konularla ikcilik yaratmaya calısıyorsunuz sanki.
lütfen...
arkadas yorumunu yazmıs.sizin gibi ...

Senin kabaca yaptığın yorumlara karşılık beyaz bayrak çıkarmıştık ama, tartışmayı tercih ediyosun analaşılan.

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
teşekkürler covenantt ..
tartışma uzamasın lütfen..

covenantt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.flickr.com
walla ben bu işlerden anlamam ama yetenekliki arkadaş demekki yapmış bişeyler bu konunun bilir kişisi olmayarak söylüyorumki göze hoş geliyor
bi de eleştirmek bir kabiliyettir herkes eleştiremez eleştirmek bilği ister olmamış demek eleştiri değildir insanları kırarak yapılan eleştiriler üretkenliğide kırar

Çok haklsın eleştrirken birini kendi çerçevesinde eleştriceksin karşılaştırma yapmak doğru değil. İşte buna yapıcı eleştri deniyor . Bazı sitelerde oylarla insanlar üye olabiliyor . Bazıları herkese sataşamıyo ;) doğrusu da bu zaten