Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İlk kitap kapagım

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Konu itibariyle basit olmuş sanki, kitap ismi de ilk bakıldığında algılanmıyor. yukarıdan aşağıya yazmak yerine soldan sağa yazmalısın bence. Arka kısım da karikatür gibi algılanıyor. Bence ağır ve iddialı bir kitap ama çalışma bunu yansıtmıyor.

alyjohn

🌱Yeni Üye🌱
Yorumun ıcın tesekkurler abı dıkkate alıcam

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
ilk olmasına rağmen şıklık bazında güzel fakat kitap başlığı algılanmıyor ve tasarımdaki objeler kitap adının tam aksini vurguluyor yani tanrı var çağrışımı daha üstün basıyor. Ayrıca Tanrı yoksa üzerine daha basit bi fikir geliştirmen gerektiğini düşünüyorum yani cami klise objelerinin kullanılmadığı bir çalışma yapmalısın ayrıca ön kapakta da kullandığın zarlar da bir anlam katmamış çalışmanın hikayesi belli "ya tanrı yoksa!!" yokluk üzerine bir tasarım yapman çok daha doğru olur diye düşünüyorum.

alyjohn

🌱Yeni Üye🌱
Fikirleriniz benım ıcın çok onemlı sızler bu ısı profesyonel yapan kısılersınız. Cogunuz abım ablam yasında. Yapıcı yorumlarınız benım daha farklı dusunmeme olanak saglıyor. Çok tesekkur ederım.

alyjohn

🌱Yeni Üye🌱
Yorumlarınız ıcın tesekkur ederım kısa sure ıcınde yenıden tasarlayıp sızın yorumunuza sunacagım. Farelıadam bu ıs benım romanım ve kısa sure sonra bı sponsor bulabılırsem yayınevıne vermeyı planlıyorum. Eger aksı olur da sponsor bulamazsam az adetlı bastırarak bı dagıtımcıya vermeyı planlıyorum.

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
Arka kapaktaki karakter hatalarıyla verirsen ve bu şekilde basılırsa seni yayınevinin arka odasına davet edebilirler.