Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konu itibariyle basit olmuş sanki, kitap ismi de ilk bakıldığında algılanmıyor. yukarıdan aşağıya yazmak yerine soldan sağa yazmalısın bence. Arka kısım da karikatür gibi algılanıyor. Bence ağır ve iddialı bir kitap ama çalışma bunu yansıtmıyor.
ilk olmasına rağmen şıklık bazında güzel fakat kitap başlığı algılanmıyor ve tasarımdaki objeler kitap adının tam aksini vurguluyor yani tanrı var çağrışımı daha üstün basıyor. Ayrıca Tanrı yoksa üzerine daha basit bi fikir geliştirmen gerektiğini düşünüyorum yani cami klise objelerinin kullanılmadığı bir çalışma yapmalısın ayrıca ön kapakta da kullandığın zarlar da bir anlam katmamış çalışmanın hikayesi belli "ya tanrı yoksa!!" yokluk üzerine bir tasarım yapman çok daha doğru olur diye düşünüyorum.
Fikirleriniz benım ıcın çok onemlı sızler bu ısı profesyonel yapan kısılersınız. Cogunuz abım ablam yasında. Yapıcı yorumlarınız benım daha farklı dusunmeme olanak saglıyor. Çok tesekkur ederım.
Yorumlarınız ıcın tesekkur ederım kısa sure ıcınde yenıden tasarlayıp sızın yorumunuza sunacagım. Farelıadam bu ıs benım romanım ve kısa sure sonra bı sponsor bulabılırsem yayınevıne vermeyı planlıyorum. Eger aksı olur da sponsor bulamazsam az adetlı bastırarak bı dagıtımcıya vermeyı planlıyorum.