Sormak istediklerinizi buraya, dersleri takip etmek içinde Illustrator Dersleri
iyi çalışmalar..
iyi çalışmalar..
biraz tuhaf bir sorum olacak
elimdeki Ai CS3 tamamen Türkçe
nasıl İng. yapabilirim bunu ?
merhaba, bir nesneyi bir yuvarlağa dağınık durmayacak şekilde nasıl yerleştirebiliriz?
merhaba, bir nesneyi bir yuvarlağa dağınık durmayacak şekilde nasıl yerleştirebiliriz?
Bir şekil çizdikten sonra, window'dan symbol paletini açarız. Bu palete çizdiğimiz şekli sürüyerek bırakırız, karşımza gelen panelde isteğe bağlı olarak çizimimize bir isim veririz. Böylelikle bir symbol elde etmiş oluruz. Sonra bir alan açarız ve Tools panelinden "Symbol Sprayer Tool" aracımızı alıp alanın içinde sürükleri, çizipte symbol paneline attığımız şekil homojen olarak dağılır.
İkinci bir yol ise; yine bir şekil çizeriz bu çizdiğimiz şekli window'dan swatch panelini açıp oraya sürükleyip bırakırız. Böylelikle çizdiğimiz şekli bir renk gibi elde ederiz. sonra bir alan açarız ve alanın içine çizdiğimiz şekli renkmiş gibi veririz.
![]()
İlgin için teşekkr ederim; ama ben bu şekilde nasıl yapabiliriz diye merak ediyom?
enstantane53, teşekkür ederim. Acaba bunu daha pratik bir yolu var mı?
adobe illüstrasyon 0,8 kullanıyorum acaba gif yapabilirmiyim onda ve ne gibi özellikleri var?
arkadaşlar mesh tool a stroke uygulayamıyorum neden?
arkadaşlar mesh tool a stroke uygulayamıyorum neden?
Özellikle cs3 den sonra adobe programları çok nazlı olmaya başladı. Şu adımları takip edin sorununuz çözülür.Illustrator 'ü yüklemeye çalışıyorum (yüklemeye devam etmek için lütfen adobe illüstratör ortamını takın) diye bir soru soruyor yardımcı olabilirmisiniz :S
Illustrator 'ü yüklemeye çalışıyorum (yüklemeye devam etmek için lütfen adobe illüstratör ortamını takın) diye bir soru soruyor yardımcı olabilirmisiniz :S
illustrator de resmi alan içine gömmek nasıl oluyor