Temiz bir çalışma olmuş martin 78 kalabalıkta bişey yok ben beğendim
Rica ederim doğru işe söz doğru söylenir başarılarınızın devamını dilerim
senden paylaşım olduğunu görünce şaşırdım önce
sonra küçük resime baktığımda tek eksiğin inci parlaması olduğunu söyleyecektim ki büyük halinde o efekt'te verilmiş. Eline sağlık güzel olmuş
Bir de o ağacın yeşil olan versiyonunu yapmanı dilerim.
ben sağ taraftaki ağaç konuşlanmasını anlamadım,
açıklama alabilirmiyim.
Kızıcaksın şimdi ama ben yinede söylim..
Ürün resimleri küçük iştah açıcı değil amacına ulaşmamış reklam, daha iyi bi kompozisyon gerekli o reklama bakıldığında kuruyemiş aklına yer etmeli bakan kişinin
Gayet başarılı martin hocam .. Emeğinize sağlık :lol:
Meyve veren ağaç taşlanır.
Vallaha nasıl diyeyim öylesine koydum abi estetik bir hava katsın diye.
Bkz: köşeye sıkışma. :rofl:
a) - o bir incir ağacı (müşteriler inciraltı eşrafından olduğu için)
b) - o bir mimoza ağacı ( sizin orada sokaklarda yetişir biz burda parayla satın alırız alırken de adına para verdiğimiz için ıhlamur deriz)
c) - özorganik / halis-mulis doğal ürün simgeseli (olabilir martince)
d) - manası sanatçı tarafından gizli tutulmaktadır
-----------------:wink:------------------:rofl:
ender çalışmalarınızdan biri daha; ne mutlu ki bana :angel: sizin eserlerinize yorum yapma fırsatı bulduğum için kendimi "özel" hissettim
şakası bir kenara müşteri istekleri doğrultusunda hazırlandığı herhalinden belli, tasarımcı (robot resim çizer gibi) aldığı direktifler sonucunda olabilecek en iyi şekilde hazırlamış bence... güzel emeğine sağlık.
Tamaaaam tamaaaam açıklıyorum o bir söğüt ağacı tasarımı yaparken yorgunluktan gölgesinde uzanırım diye koyduydum sonra tasarımın üstünde unutmuşum. :rofl::rofl::rofl::rofl:
Teşekkürler Murat abi. :angel:
a) - o bir incir ağacı (müşteriler inciraltı eşrafından olduğu için)
b) - o bir mimoza ağacı ( sizin orada sokaklarda yetişir biz burda parayla satın alırız alırken de adına para verdiğimiz için ıhlamur deriz)
c) - özorganik / halis-mulis doğal ürün simgeseli (olabilir martince)
d) - manası sanatçı tarafından gizli tutulmaktadır
ender çalışmalarınızdan biri daha; ne mutlu ki bana :angel: sizin eserlerinize yorum yapma fırsatı bulduğum için kendimi "özel" hissettim
şakası bir kenara müşteri istekleri doğrultusunda hazırlandığı herhalinden belli, tasarımcı (robot resim çizer gibi) aldığı direktifler sonucunda olabilecek en iyi şekilde hazırlamış bence... güzel emeğine sağlık.
rica ederim;
tasarımcı ne yapsın kardeşim, kumaş belli çıkacak ceket belli,
alışmış tabi bizimkiler 50cm. x 70cm. ölçeklere, 35.4cm en / 5cm ges ölçü olunca;
yok soltaki nedir? sağdaki ne mana taşır? açıklama alayım! olmazki dimi ama
:rofl: