Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İndesign baskı için fotoğraflar sorun çıkartır mı?

aynur.ry

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Marhaba arkadaşlar
İndesign programına yeni basladım.. bi yıllık hazırladım..fakat fotoğraflar baskıya giderken sorun çıkartır mı bilmiyorm.freehand deki gibi kllanlan fotolarn aynı klasörde mi olması gerekiyor yoksa program otomatik embed yapıyor mu anlayamadım..araştırmak için pek vaktim kalmadı açıkçası o yüzden burdan yardımlarınızı beklıyorm ..ilgilenen herkese tesekkür ederm smdıden...

İşi çalışmalar...

Benzer konular

kadiror

🌟Usta Tasarımcı🌟
Marhaba arkadaşlar
İndesign programına yeni basladım.. bi yıllık hazırladım..fakat fotoğraflar baskıya giderken sorun çıkartır mı bilmiyorm.freehand deki gibi kllanlan fotolarn aynı klasörde mi olması gerekiyor yoksa program otomatik embed yapıyor mu anlayamadım..araştırmak için pek vaktim kalmadı açıkçası o yüzden burdan yardımlarınızı beklıyorm ..ilgilenen herkese tesekkür ederm smdıden...

İşi çalışmalar...

otomatik embed yapmıyor. İndesging de linkli çalışır. İşi matbaaya "idd" dosyası olarak gönderecekseniz file menusunun içinde package (alt+shift+ctrl+p) diye bir satır var ona tıklarsanız gerekli ayarlar ile tüm dökümanınızı paket yapar ( font ve resimlerle birlikte ) Eğer Pdf yaparsanız dökümanı buna hiç gerek kalmaz..

aynur.ry

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok teşekkür ederim..Biraz arastırınca bende package seçeneğını öğrendim..İyi çalısmalar