İnDesign de paste (gömülmüş) edilmiş resmi nasıl çıkartırız ?
S sertand 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 1 Şub 2008 Mesajlar 296 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.sertandirek.com 17 Ara 2009 #1 İnDesign de paste (gömülmüş) edilmiş resmi nasıl çıkartırız ?
Grafink Clone Trooper ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 14 Eyl 2007 Mesajlar 1,209 Tepkime puanı 38 Web sitesi www.grafink.org 17 Ara 2009 #2 önce a ya bas sonra resmi seç sonra kes sonra dışarıya yapıştır bide direk çıkaran bi komut olucaktı ama hatırlayamadım şimdi, yoksa o freehande miydi neyse... dediğim işine yarar.
önce a ya bas sonra resmi seç sonra kes sonra dışarıya yapıştır bide direk çıkaran bi komut olucaktı ama hatırlayamadım şimdi, yoksa o freehande miydi neyse... dediğim işine yarar.
S sertand 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 1 Şub 2008 Mesajlar 296 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.sertandirek.com 18 Ara 2009 #3 Dediğiniz gibi yaptım fakat olmadı.
A ayyon 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 7 Ara 2007 Mesajlar 7 Tepkime puanı 0 2 Şub 2010 #4 Resmin içerisine gir tutunca kes ve sayfada boş bir alana tıkayıp paste yap. sonra çıkardığın resim alanını silmeyi unutma.
Resmin içerisine gir tutunca kes ve sayfada boş bir alana tıkayıp paste yap. sonra çıkardığın resim alanını silmeyi unutma.