Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İndesign ile dergi tasarımı hakkında istek

dejavuxer

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar

yeni bir dergi yapmayı düşünüyoruz. İndesign ın bu iş için biçilmiş kaftan gibi

sizden istemiş olduğumuz elinizde bulunan indesign formatlı hazır template varsa gönderebilmisin?

Bir dergi için taslak tasarım üzerinde değiklikler yaparak ilk sayıyı yapmayı düşünüyoruz ...

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

poseidon

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
positivedesign.webs.com
Oncelikle foruma hosgeldiniz... Forum kurallarini okumanizi tavsiye ederim, forum icerisinde illegal olarak program paylasimi yapmak warez, crack serial istemek, yayinlamak yasaktir.
https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Sahsi fikrim hazir dergilerin uzerlerinde oynamalar yaparak kendiniz yapmis gibi gostermek yerine neden biraz dergi inceleyip kendinize bir dergi tasarlamiyorsunuz? Burasi grafik tasarim forumu eger kendi calismanizi yayinlarsaniz eminim bir cok arkadasimiz yorumlariyla size yardimci olacaktir.

dejavuxer

🌱Yeni Üye🌱
posedion beni yanlış anladın yada ben yanlış anlattım bana içinde resmileri olan bir örnek değil 50 sayfalık taslak bir örnek lazım yani cilt payı vs. si verilmiş bir örnek ben resim yada yazıları olan bir örnek istememiştirm ..

blackstick

🌱Yeni Üye🌱
Dejavuxer kardeşime katılıyorum. Templatenin İlk aşamada gerekli olabileceğini düşünüyorum. Banada lazım. Dejavuxer kardeşim eğer bulabildiysen paylaşırsan sevinirim. Saygılar..