Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
daha güzel bir yazı stili bulmanız ve yazı ile fotoğraf arasındaki mesafeyi biraz açmanız lazım. başka eksikler de var ama ben de arkadaşlara katılıyorum. madem bu programa başladınız, biraz dergileri karıştırmanız lazım.
daha güzel bir yazı stili bulmanız ve yazı ile fotoğraf arasındaki mesafeyi biraz açmanız lazım. başka eksikler de var ama ben de arkadaşlara katılıyorum. madem bu programa başladınız, biraz dergileri karıştırmanız lazım.
forumda dergi tasarımı ile uğraşan arkadaşların tercih ettiği fontlar ile ilgili başlıklar var. onları indirip inceleyebilirsin. örneğin ben en son çalışmamda titillium diye bir font kullandım, gayet güzel bir font. en basitinden arial, tahoma gibi fontları tercih edebilirsin.
bence açıklama yazıları çok büyük olmuş biraz daha küçültebilirsin ve daha düz bir karakterle yazabilirsin.biraz yapılmış basılmış dergileri karıştırırsan faydalı olur diye düşünüyorum