Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aynı sorunu bundan 2 yıl once bende yasamıstım ... tavsiyem şu ara usb kablosunu cıkartıp... bilgisayardan drek baglantı yapın... su an 1 makıne hala oyle calısıyor kolay gelsın
ne usb ne de baska bırsey senın sorunun pompa kartından ana karta gıden grı uzun data kablosu muhtemelen bır kopukluk var arada bır dogru calısır ama genede ıkıntı yaratır--yaklasık 6 senelık ınfınıtı teknık servısıyım kolay gelsın
aynı sorunu bundan 2 yıl once bende yasamıstım ... tavsiyem şu ara usb kablosunu cıkartıp... bilgisayardan drek baglantı yapın... su an 1 makıne hala oyle calısıyor kolay gelsın
ne usb ne de baska bırsey senın sorunun pompa kartından ana karta gıden grı uzun data kablosu muhtemelen bır kopukluk var arada bır dogru calısır ama genede ıkıntı yaratır--yaklasık 6 senelık ınfınıtı teknık servısıyım kolay gelsın
6 senedir teknik servissin ama infinitinin 6150 II b modelinde pompa kartından ana karta giden uzun gri bi kablo olmadıgını bilmıyosun . bahsettiğin kablo 6150III+ , 8250III+,1232b+,33VBX.3360EC+ modellerde bulunur . kolay gelsin
İNFİNİTİ Xaar 126 plus 50 pl 1 yıl garantilidir.160 CM 4 KAFA 2 ay önce bütün bakımları yapıldı kafaların % 97 açıktır makina yapıldığından beri 1 sefer kesme yaptı kaliteli boya kullanılırsa oda olmaz 320 alacağım için değişiyorum 1 yıl hem parça garantisi hemde servis garantisi vardur 544 452 28 88 Hüseyin Turan