Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İnfiniti Yf-6150 IIb Makina

anilcan3544

🌱Yeni Üye🌱
Makinamızın UNLASH diye bi sorunu var kafa 3 kere basıyo ve yuvaya dönüyo ardından unlash die hata veriyo bi yardım edebilrseniz seviniriz

Benzer konular

bukalemunreklam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aynı sorunu bundan 2 yıl once bende yasamıstım ... tavsiyem şu ara usb kablosunu cıkartıp... bilgisayardan drek baglantı yapın... su an 1 makıne hala oyle calısıyor kolay gelsın

teknik servis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ne usb ne de baska bırsey senın sorunun pompa kartından ana karta gıden grı uzun data kablosu muhtemelen bır kopukluk var arada bır dogru calısır ama genede ıkıntı yaratır--yaklasık 6 senelık ınfınıtı teknık servısıyım kolay gelsın

seyyyyah

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.generalteknik.net
ne usb ne de baska bırsey senın sorunun pompa kartından ana karta gıden grı uzun data kablosu muhtemelen bır kopukluk var arada bır dogru calısır ama genede ıkıntı yaratır--yaklasık 6 senelık ınfınıtı teknık servısıyım kolay gelsın

6 senedir teknik servissin ama infinitinin 6150 II b modelinde pompa kartından ana karta giden uzun gri bi kablo olmadıgını bilmıyosun . bahsettiğin kablo 6150III+ , 8250III+,1232b+,33VBX.3360EC+ modellerde bulunur . kolay gelsin

Reklamcy65

🌱Yeni Üye🌱
İNFİNİTİ Xaar 126 plus 50 pl 1 yıl garantilidir.160 CM 4 KAFA 2 ay önce bütün bakımları yapıldı kafaların % 97 açıktır makina yapıldığından beri 1 sefer kesme yaptı kaliteli boya kullanılırsa oda olmaz 320 alacağım için değişiyorum 1 yıl hem parça garantisi hemde servis garantisi vardur 544 452 28 88 Hüseyin Turan