Malesef şu an elimde olan bu asıl çalışmam evde evden daha büyük bir dosyayı ekleyeceğim. Teşekkürler...
Küçük notla başlayayım: Buradaki ki ayrı yazılmaz; birleşik yazılmalı.
Fikir bence başarılı. Ama uygulama aynı oranda değil. Slogan çok küçük ve font da okumayı zorlaştırıyor bence.
Logo ve alttaki antet gibi kısım da çok ciddi uyumsuz olmuş.
Tüm afiş, az bir marginle ve biraz gölge ile bir fotoğraf gibi düşünülebilir, hatta afiş yatay çalışılıp mesela sağ alltan bu fotoğrafı tutan bir el dahi olabilir ve slogan da buna uygun yerleşebilir.
Bu durumda afişin sol tarafında logo ve altında internet sitesi verilebilir; böyle afişlerin amacına uygun olarak bütün iletişim bilgisine gerek olmadığını düşünüyorum.
Fikir, gerçekten sağlam, tebrik ederim!
Yorumların için teşekkürler. Slogan fontu için söylediklerine katılıyorum. Ama alt taraftati logo ve iletişim bilgileri müşterinin anlamsız logomuz büyük olsun telefonda olsun, mailde olsun adreste bulunsun gibi isteklerinden kaynaklandı(bence sadece web ve tel bilgileri yeterli). Bunun gibi birkaç çalışma yaptığım için (bu taslak) fikir olarak beğenildikten sonra üzerinde düzenlemeye giderim genelde. Müşteri maddiyattan işi uygulamaya geçirmedi. Bu çalışmada fikir olarak kaldı.Üşenmeden yazdığın yapıcı eleştirilerine çok teşekkür ederim.
Ben eleştiriye böylesine düzgün cevaplar verdiğin için teşekkür ederim. İş paylaşıyorsa, burada biz de arkadaşlarımızla yardımlaşmaya, dayanışmaya çalışıyoruz. Hepimiz birbirimizden bir şeyler öğrenmek için buradayız gibi geliyor bana. Ne yazık ki, öyle üyelerimiz var ki paylaştığı işin altına sadece "çok güzel" yazılsın istiyor![]()
Hknmbn yorumların için teşekkürler. Haklısın Ortadaki grafiği fotoğraf karesi değilde film kareleri olarak düşünürsek gerçek dışı olmaz sanırım![]()