Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İnsanı Müdafa ve Kardeşlik Derneği • İmkan Der. Logo Çalışması

Smoke6

🌟Usta Tasarımcı🌟
Mültecilere Yardım Eden Bir Dernek İçin Yaptığım Logo Çalışması Tek Logo Çalışması Yaptım ve İkinci Çalışmayı İstemediler Başörtü Şeklinde Duran Beyaz Çizgi Çeçen Sınırlarını Simge Ediyor Ev Sembolü'de Yuvayı Şemsiye Korumayı Güvercinde Özgürlüğü Simgeliyor Müşteri Onayını verdi Ama ben Birde Grafikerler.Net Üyelerinin Onayı Almak İsterim..

insanimudafavekardeslik.jpg

hardware22

🌱Yeni Üye🌱
kardes bence çok zekice bir çalışma olmuş yani yeterince mesaj içeriyor.

halk57

🌱Yeni Üye🌱
Güzel

gerçekten güzel emeğine sağlık

bubnov

🏅Acemi Tasarımcı🏅
emeğine sağlık on numara!

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
El olayı çok iyi olmuş ona laf yokta, bu logoda bukadar çok tema neden var, kuş, güneş, anne çocuk, ev, evin kapısı bile var :) bir logo içerisinde hiçbirzaman bukadar fazla detay olmaz, bütün bu anlattıklarınızı birkaç çizgiyle anlatmanız gerekiyor...Anlatmak istediğimiz herşeyi logo içerisine sokarsak yaptığımız şeyin adı logo değil karmaşa olur...Acilen sadeleştirilmesi gerektiği kanısındayım,ufak ebatlarda kullanıldığında ne anne ne kağı ne ev ne kuş hiçbirşey görünmeyecektir...Mosmor bir noktadan başka bişey göremez kimse.....Ayrıca birde renk eklenebillir...İyi çalışmalar.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
tek renk mi istendi çalışma? bir de ev fazla olmuş. insan siluetlerini direkt olarak şemsiyeyle korunuyor izlenimi verebilirsiniz. Hatta onlar için tek başına el bile yeterli şefkatli koruma var zaten.

bigmuntha

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.umaycubukcu.com
Bence'de el şekli gayet hoş, avuca sadece tek bir simgeyle bitirebilseydin daha alıcı olabilirdi. Biz yakından bakıyoruz ama mesela tabela olsa, uzaktan bakıldıgında pek bir şey anlaşılmayabilir. Emeğine sağlık bu arada, fikir gayet güzel...

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel çalışma. özellikle el kısmı çok iyi. ancak çok fazla detay var. uzaktan bakıldığında bu detayların görülmesi ve algılanması çok zor.

türban ve çeçen sınırı'nı içeren bölüm sınır çizgisi anlaşılacak derecede (neredeyse çemberin boyu kadar) daha büyütülüp yerleştirilebilirdi.

bu arada daha evrensel/uluslarası bir çalışma olması gerekmez miydi? niye çeçen sınırı ve türban diye merak ettim -mülteciler hakkındaki bir dernek, niye tek bir bölgeyle ilgileniyor?

efoja'ya katılıyorum. eve gerek yok. şemsiyeye de gerek olmayabilir. güvercin ve koruyan bir şekilde çizeceğin kanatları ile bu imajı verebilirsin zannediyorum.

bir de "imkan der" yazısını tırnaksız yaparsan, logoda kullandığın diğer fontlarla uyumlu olur.

cesurmeneli

🌟Usta Tasarımcı🌟
slogan daire ile tam oturmamış. bu detayı atlama

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net

Anladığı kadarıyla size göre kötü hiç bir şey yok.. yatığınız yorumlara bakıyorumda herşey çok güzel ve mesajlarınız sadece "çok güzel" den ibaret.. konularla pek alakalı olmadığınızı hataları görmeksizin herşeye çok güzel yazmanızdan anlayabiliyorum ancak ne gerek var onu anlamadım..

----------------------------

Çalışmaysa logo değil bence logoluktan ziyade bir fotograf sanki .. bu kadar çok konu .. aynı mesajın bir kaç kere tekrarlanması logoyu bogmuş.. Şemsiye - güvercin - ev - el 4 üde korumayı anlatıyor ne gerek var ?4 ünden birinin seçilip gerisinin çıkartılması en mantıklısı olur diye düşünüyorum... Ancak konunun eski bir konu olmasıyla birlikte daha fazla yorum yapmıyorum.. :) yapılan yorumun bu saatten sonra pek bir işe yarıyacağını sanmıyorum.. yinede ellerinize sağlık..

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
bir logo bu kadar çok ögeyi içinde barındırmaz
bu kadar çok öge olması sadece karmaya neden
oluyor.müşteri beğendiyse sorun yok.
ama amacına hizmet eden bir çalışma olmamış bence

...grafixo...

🏆Pro Tasarımcı🏆
El olayı çok iyi olmuş ona laf yokta, bu logoda bukadar çok tema neden var, kuş, güneş, anne çocuk, ev, evin kapısı bile var :) bir logo içerisinde hiçbirzaman bukadar fazla detay olmaz, bütün bu anlattıklarınızı birkaç çizgiyle anlatmanız gerekiyor...Anlatmak istediğimiz herşeyi logo içerisine sokarsak yaptığımız şeyin adı logo değil karmaşa olur...Acilen sadeleştirilmesi gerektiği kanısındayım,ufak ebatlarda kullanıldığında ne anne ne kağı ne ev ne kuş hiçbirşey görünmeyecektir...Mosmor bir noktadan başka bişey göremez kimse.....Ayrıca birde renk eklenebillir...İyi çalışmalar.

arkadasa katılıyorum. Biraz daha sadeleştirilirse çok güzel olucak...

gem@il

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fikir güzel fakat ev ve şemsiyeyi bir arada kullanmışsın 2 side zaten aynı içerikleri taşıyabiliyor şemsiyeyi korunmak için kullanırız bi manadasimgesel olarak yeterli görünüyor evyada şemsiyeden birini çıkmalıydın

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
aaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bu nasıl bir yorumdur?? ne demek istediiğinizi anlamadım???

Yosa ` ya aynen katılıyorum.El kısmı gerçekten çok iyi.Ama çok fazla detay var.Biraz daha sadeleştirirsen ve hiçteyse 2 renk çalışırsan daha iyi olacağını zannediyorum.Elinize sağlık

Smoke6

🌟Usta Tasarımcı🌟
Anladığı kadarıyla size göre kötü hiç bir şey yok.. yatığınız yorumlara bakıyorumda herşey çok güzel ve mesajlarınız sadece "çok güzel" den ibaret.. konularla pek alakalı olmadığınızı hataları görmeksizin herşeye çok güzel yazmanızdan anlayabiliyorum ancak ne gerek var onu anlamadım..

----------------------------

Çalışmaysa logo değil bence logoluktan ziyade bir fotograf sanki .. bu kadar çok konu .. aynı mesajın bir kaç kere tekrarlanması logoyu bogmuş.. Şemsiye - güvercin - ev - el 4 üde korumayı anlatıyor ne gerek var ?4 ünden birinin seçilip gerisinin çıkartılması en mantıklısı olur diye düşünüyorum... Ancak konunun eski bir konu olmasıyla birlikte daha fazla yorum yapmıyorum.. :) yapılan yorumun bu saatten sonra pek bir işe yarıyacağını sanmıyorum.. yinede ellerinize sağlık..

Şemsiye tamam evede tamam hadi el'ede tamam kabul ediyorum korumayı temsil ettiğini bende biliyorum Yorumun içinde teşekkür ediyorum ama "GÜVERCİN" Özgürlüğün simgesidir korunmanın değil.. bunu bir araştır derim..
ve logo neden bu kadar kalabalık oldu derseniz "ARKADAŞLAR"
Müşterinin istedikleri doğrusunda bu kadar kalabalık birşey çıktı bazı arkadaşlarımız "2 RENK" olsa daha iyi olurdu demişler evet iki renk olsa daha güzel olurdu Lacivertide pek sevdiğimi söyleyemem ama müşteri maliyetten kaçtığı için tek renk çalışmak zorunda kaldım ve "LACİVERT" Rengi Bastıra Bastıra İstediler Yorumlarınız ve eleştirileriniz için hepinize teşekkür ederim tabi yorumların ve eleştirilerin devamını bekliyorum..