Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Logoların boğulmaması için hafif bir turuncu yada gri deneyebilirsin. Gözümde iyi canlandıramıyor olabilirim deneme yanılma ile çok daha güzel renkler bulursun eminim. Onun dışında çok güzel görünüyor eline sağlık..
İnernet yaşamdır bir sloganınız var... ben yaşam ilgili bir ifade göremedım... Logo altında açık bir renk uygulaması iyi oldu
birde internet haftası yazı karakteri verdiğiniz görüntu hiç hoşuma gitmedı konu uyumlu olmadı.. Gölge yansması aldığınız zaman balık şekli oldu çok belli ediyor kendine
öncelikle yaptığınız çalışma her ne kadar sizin tabirinizle öylesine bile olsa bence özen göstererek ve severek yaparsak başarılı oluruz. çalışmanıza gelince, soldaki logolar çok soğuk klamış renkler çok uyumsuz olmuş onun dışında fikir güzel ama sloganınızla çalışma arasında hiç bi çağrışşım göremedim kolay gelsin....
bence tekdüze yerleştirilmiş gibi bir hava var daha sade olmalıymış ve tipografi olarakta logoları gruplayıp (telekom dahil ) alt kısıma yerleştirebilirdin belki amacı için uygun ama daha iyisini yapabilirsin kolay gelsin