lovies
♾️Grafik Gurusu♾️
Eksiklerim mevcuttur Yanlızca Görsel'in Görünüşü İle İlgili Yorum Yapılırsa Ve Eksik Kalan,Hatalar var ise lütfen Yorumlarınızla Yönlendiriniz.Teşekkür ederim

Iphonedan çıkan baloncukların ilki üzerinde 2.si sanki arkasında kalmış gibi orda bir düzensizliğiniz mevcut. Alt kısımda ise büyüteş mantığındaki baloncuğunuzun one harflerinde de sorun var. Onun dışında ben başarılı buldum emeğinize sağlık
en alttaki iphone yazısının ustundekı baloncugu kesınlıkle kaldırmalısın .. o bir nevi logotye ve sen reklamın en sonundaki hem logotype hemde marka gorevini goren bir seyi baloncukla susleyerek birde okunurlugunuzu bozmuşsun.. hadi kaldı diyelim xD yansımasının ustune yazının sonundaki gibi denk gelmicektır bu durumda yansımadaki harfler yazının kednisinin bozuldugu kadar bozulmaz.. ama hıc gerek yok hıc kaldır bence onu.. onun dısında guzel ama neden hiç tipografi yok.. slogan bile yok..
arkadaşlar gerekli açıklamaları yapmış tekrarlamaya gerek yok sade ve şık olmuş emeğinize sağlık yalnız Iphone görselinde neden hem bekleme modu hemde menü görseli koydunuz..
rahatsızlık duydum ben açıkçası...
dilara bana bunu bilerek yapıyosun dimi
D öv Döv Döv nereye kadar ya
ınsan ugrasmıs emegıne saglık der (ben sana diyorum )
![]()
Madem düşüncesizce eleştiriyorsun .. bizde mantıklı bir şekilde eleştiriyoruz bakhakkettin sen sus
![]()
güzele benziyo suanlık bir sıkıntısı yoık gibi
tamam kusura bakma bende okudum mantıksız geldı kapansın gıtsinşimdi bana aklından gecen ve nelerın eklenmesı veya cıkarılması hakkında bılgı verırmısın ?
Durdukça sıkıntı yaratırmı diyorsun?
--------------------------------------------
Çalışmadaki İph "one" şeklinde ayırman hoş olmamış tüm estetiği kaçmış bence.. ayrıca zaten bu tür markalarda marka ayrılmaz..
yukarıdaki yorumu bidaha okumaya ne dersin?