Neler yeni

istanbul 2010

yusufbyz

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar istanbulda yapılacak bi toplantı için bu afişi yaptık ama amirlerden kimseye beğendiremedik. sorun bende mi acaba

304stson20101.jpg

]
stson2010baski2.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

HÜLÜŞ

🌱Yeni Üye🌱
mavili olan çalışma güzel çalışma olmuş

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
aslında çok kötü olmamış.ama biraz daha araştırma yapmanı tavsiye edebilirim.özellikle resimleri powerclip yaparken daha dikkatli olmanda fayda var çünkü edirne olan resim tam oturmamış.kenarda boşluk kalmış.bide kare içine değilde farklı geçişler vererek yapabilirdin.değişik bi hava katardı en azından.çok sıradan durmuş resimler.ama çok kötü değil.eline sağlık.devamını diliyorum.

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yusuf bey mesleğiniz gerçekten sanat yönetmenliği ise kazayla bu mesleği seçtiğinize inanmak istiyorum. Yok değil ise o zaman yorumunuzu yorumlamakta fayda var!

workmedya

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben ne grafikerim ne grafik ögrencisiyim nede sanat yönetmeniyim.sizin gibi bi sanat yönetmeni yaptıgını benim gibi halkın bir bireyine begendiremiyorsa...bu işi bırakmanızı tavsiye ederim.

yusufbyz

🌱Yeni Üye🌱
ya arkadaşlar özür dilerim ben sanat yönetmeni falan değilim.üye olurken yanlışlıkla işaretlenmiş olabilir. ben sıradan bi arkeoloğum. sadece hobi olarak yapıyordum afiş işini. iş yerinde yapan olmayıncada biz haliyle görevi devraldık. tasırımlarımı corel kullanarak yapıyorum. yani bırakın sanat yönetmenliğini grafik tasarım işinde amatörün amatörüyüm. özür dilerim sant.yön. yazısından dolayı. ayrıca çok çok teşekkür ediyorum yorumlarınıza....

workmedya

🌟Usta Tasarımcı🌟
profilinizi düzenlemeniz iyi olmuş şimdi yorumumu yapayım avrupa kültür başkenti yazısının altındaki istanbul resmi kesinlikle değişmeli hem modernliği yansıtmıyor hemde çözünürlüğü düşük.ayrıca afişinizin boyutlarında bi sorun var sanırım birde altın rengi yazı ve font hoş durmamış.kolay gelsin...

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

stson2010baski2.jpg
alternatif olarak birde bu vardı.

yokmu bu fakire bir yorum
YOK YANİ OLMAMIŞSA BIRAKALIM BİZ BU İŞİ

Flood yapan üye:

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Alt alta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood (arka arkaya aynı içerikli veya farklı içerikli mesajın aynı kullanıcı tarafından foruma gönderilmesi ) olduğu için yasaktır! Aklınıza sonradan bir şey gelirse, yanlış yazdığınız bir şeyi ya da yanlış grafikleri mesaj içeriğinden düzenlemek için mesajınızın altında cevap yoksa mesajınızda ki
edit.gif
butonuna tıklayarak ekleme yapınız. Düzenleme işlemi belirli bir zaman sonra gerçekleştirilemeyeceğinden düzenleme butonu aktif olma özelliğini kaybedecektir. Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklaştırılır...

Mesajlarınız tarafımca birleştirilmiştir.Lütfen biraz daha dikkatli olalım.

muzo192

🌱Yeni Üye🌱
usta yaa altın rengi tasarımlardan kaçalım biraz haa yerine göre olur ama tasarımı ne biliim modern havadan çıkarıyor.