Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İZMİR'de İnsert Tasarımı İçin Pcde Çalışıcak Grafikerler

arga

🌱Yeni Üye🌱
İZMİR Çamdibi'ndeki Matbaamıza İnsert Tasarımı Yapıcak Grafikerler Alınıcaktır.
Pc kullanabilen,photoshop ve herhangibi bir vektörel program bilen (corel tercihtir).

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

7000ap

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Freelance çalışma uygun olabilirmi.. Ben de Gıda Çarşısında çalışıyorum.. Dekopaj en zevk alarak yaptıgım şeylerden biridir mesela ;) sadece bununla sınırlı diil elbet. Her programı kullanıyorum...

ilgilenirseniz eğer;

mail: herkarslan@gmail.com
gsm: 0.544 835 54 49

Teşekkürler

evinamin33

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.emirgrafik.com
merhabalar biz 3 arkadaş frelence olarak ajans ve matbaalara insert tasarımı yapıyoruz sadece işimiz insert. eylül ajans yada ajansreklamcı kalitesinde insertler yaratıyoruz. elimizde işimizi en kısa zamanda yapacak döküman ve tecrübe var. 50 den fazla marketle düzenli olarak çalışmaktayız. çalıştığımız marketler ile sizin adınıza iletişime geçip işi okeyletiyor vede size formalanmış olarak pdf çıktısı olarak sunuyoruz.
1-4 sayfa aynı gün içinde, 8-12 ertersi gün, 16 ve üzeri sayfa tasarımlarını +2 gün içerisinde tasarımı okeylenmiş şekilde size teslim ediyoruz.
irtibat:5366274098 hüseyin