Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kapılar İsimli Kitap için kapak

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
Geçen hafta kar ile cebelleşir iken işe gidemediğim gün yapmıştım.
Paylaşıp paylaşmama konusunda kararsızdım. Son kararımı verdim gördüğünüz gibi.
Kitap hakkında kısa bilgi: Geçmişten günümüze kadar mükemmel yönetilmiş türkiyenin 2012 yılında ay'da bir bir şehir kurmuş olduğunu anlatan ironik bir kitaptır. Ay da gördüğünüz yer türkiyenin haritası (niye böyle bir şey yaptım bilmiyorum :) ) . 128 sayfalık bir kitap.

edit: yorum eleştiri ve bilimum atraksiyona karşı açığım :p

Son düzenleme:

Benzer konular

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Ellerinize sağlık, kapılar için biraz daha gizemli bir hava yaratmak gerekiyor sanırım... karanlık bir boşlukta kapalı bir kapı altından sızan bir ışık açınca bir şey var ama ne hissi veren bir etki... Tabii bu sadece adından yola çıkarak düşündüğüm bir şey. Sizin hissettikleriniz daha farklı olabilir kitabınızla ilgili :)

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Yemyeşil bir çiöenlikte karanlığa açılan bir kapı... Tezat olmuş. İStenilen etkiyi vermemiş. Bütünlük yok. Kapı içindeki karanlık gizemli durumu kapak geneline taşımalısınız.... Çayır çimen geze geze olmuş :)

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
evet eleştirilerde haklısınız. Ancak şunu belirtmek isterim kitap tamamen ironi üzerine kurulu, imalara boğulmuş bir kitap ve ne yalan söyleyeyim bu işi yaparken aklıma başka fikir gelmedi.
kapı uzay ay ve ayda kurulan bir şehir :) aklım karıştı ki kitabı okurken de çok karıştı, içi gibi dışı da tezat dolu anlaşılan :p