Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
keskin hatlar bilinçli bırakıldı gerideki podyum havasını yitirmemesi için ama yinede eline saglik elestirin için... senin söyledigini okurken bir fikir geldi aklıma geri planda soft olarak devam edebilir podyum arkasıda mi ne dersiniz arkadaslar?
alevleri kaldırmak isterdim ama okeylendi is bu sekilde müsterinin istegi oldugu icin böyle basildi malesef baska biryerde görmüs öyle olsun diye tutturdu... Bende üzgünüm
arkadaş bencede güzel olmuş ama bu tasarımlar matbaaya giderken bıçakla katlanacak yerler belirleniyor o katlanacak yerleri nasıl belirliyorsunuz banada detaylı bir şekilde anlatırmısınız.Bende bir grafik tasarım öğrencisiyim ve nasıl yapıldığını çok merak ediyorum bana yazarsanız sevinirim
bunun katlanması için bıçak çizimleri matbaaya film çıkış almadan önce bize gelir ve bizde tasarımı ilk önce o çizime göre yaptığımız için katlamalarda bir problem yaşamayız... Veyahut ilk tasarımsa sen kendin bir numune poset alırsın yada müsterinin verdigi bir numune vardır buna göre bıçak çıkartır onun çizimine görede tasarımı hazırlarsın ki müsteri bu kısım böyle olmus burası böyle demesin son haliyle okeyletmek herzaman icin iyidir bence.
ben bunu düsünmedim degil ama olaya biraz farklı boyut katmak ve podyumu da arkasından silmeyip biraz boyutlandırmak istedim ve düsündüğüm gibi dikkat çekiyor bence benim yaptığım gibi kalmalıydı ve okeylenip basıldıda ama yorumlar için tesekkür ederim bir baska calısmada bu tarz ama ateslerin hakim olmadigi calisma yapacagim saygilarimla
alevleri kaldırıp resimleri dekobe edersen bence daha tatlı olur ama tercih müşteriye aitse kararı kendilerine bırak. müşteri ve grafiker ayrı ayrı düşünürler. emeğine sağlık
Fena değil arkadaşım,ama bence mankenler arka fonla birlikte olduğu için sola yaslamalısın yada mankenleri içinde kesip ona göre ayrlama yapmalısın,, tebrik ederim.