Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

karton çanta tasarimi butik için Erol Giyim

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
eroluu4.jpg

giyim magazasi icin hazirlanmis sir karton canta calismasi

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
genelinde iyi gibi.

Ama mankenleri sol alt köseye yerlestirip, biraz daha büyütebilirsin ve keskin kenarları yumusatmalisin.

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
keskin hatlar bilinçli bırakıldı gerideki podyum havasını yitirmemesi için ama yinede eline saglik elestirin için... senin söyledigini okurken bir fikir geldi aklıma geri planda soft olarak devam edebilir podyum arkasıda mi ne dersiniz arkadaslar?

firkete

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence alttaki alev gibi duran renkler kaldırılmalı. işin ağırlığının bozuyor. birde ortaya yerleştirmeyi dene

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
evet yako iyi düsündün, alevler kalabilir bence tabi

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
bende alevlerin kalmasindan yanayim ama yinede eline saglik firkete katkilarin için :)

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
hocam gayet şık düşünmüşün ama alevler kalakarsa daha sade olurve sade güseldir...

matri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
calisma cok gusel olmus, bende diger arkadaslar gibi alev karsitiyim. ellerine saglik.

byimaj

🌟Usta Tasarımcı🌟
siyah zemin üzerine sadece resimler olsa daha hoş olur bence alevleri kaldır. ellerine sağlık

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
alevleri kaldırmak isterdim ama okeylendi is bu sekilde müsterinin istegi oldugu icin böyle basildi malesef baska biryerde görmüs öyle olsun diye tutturdu... Bende üzgünüm:(

sensei01

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
okeylendi ve basıldıysa güzel olmuştur. Önemli olan müşteriye beğendirmek değil mi?

sahin_2110

🌱Yeni Üye🌱
arkadaş bencede güzel olmuş ama bu tasarımlar matbaaya giderken bıçakla katlanacak yerler belirleniyor o katlanacak yerleri nasıl belirliyorsunuz banada detaylı bir şekilde anlatırmısınız.Bende bir grafik tasarım öğrencisiyim ve nasıl yapıldığını çok merak ediyorum bana yazarsanız sevinirim

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
bunun katlanması için bıçak çizimleri matbaaya film çıkış almadan önce bize gelir ve bizde tasarımı ilk önce o çizime göre yaptığımız için katlamalarda bir problem yaşamayız... Veyahut ilk tasarımsa sen kendin bir numune poset alırsın yada müsterinin verdigi bir numune vardır buna göre bıçak çıkartır onun çizimine görede tasarımı hazırlarsın ki müsteri bu kısım böyle olmus burası böyle demesin son haliyle okeyletmek herzaman icin iyidir bence.

kahin23

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eroluu41nc3.jpg

ben olayı canlandırma noktasında biraz oynamalar yaptım.böyle nasıl dostum.

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben bunu düsünmedim degil ama olaya biraz farklı boyut katmak ve podyumu da arkasından silmeyip biraz boyutlandırmak istedim ve düsündüğüm gibi dikkat çekiyor :) bence benim yaptığım gibi kalmalıydı ve okeylenip basıldıda ama yorumlar için tesekkür ederim bir baska calısmada bu tarz ama ateslerin hakim olmadigi calisma yapacagim saygilarimla

bayram7007

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
alevleri kaldırıp resimleri dekobe edersen bence daha tatlı olur ama tercih müşteriye aitse kararı kendilerine bırak. müşteri ve grafiker ayrı ayrı düşünürler. emeğine sağlık

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
dekupesiz olarak yerlestirildi ve basildi çoktan çalışma ama diger çalısmalarında ikna etmeye çalışacağım artık yorumlarınız için tesekkür ederim

kiyidakiadam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.timsajans.com
Fena değil arkadaşım,ama bence mankenler arka fonla birlikte olduğu için sola yaslamalısın yada mankenleri içinde kesip ona göre ayrlama yapmalısın,, tebrik ederim.