Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kartvizit Basımıyla ilgili bi sorunum varda...

KervanMat

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar yeni üyeyim sitenizde pek gezinme fırsatı bulamadım konuyu yanlış yere açtıysam da simdiden özür dilerim,yalnız benim acil bi isteğim olucak. Hayal gücü neredeyse benden daha geniş bi müşterim Arkalı önlü mat 400 gram bristol kagıdına gümüş yaldızlı kısmı laklı ve gofreli bi kartvizit istedi bu mümkünmüdür,yani arkalı önlü olucak gofre olayında kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

sorix

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.bilbortcu.net
özel baskı istemiş müşteriniz iyi bir matbayla konuşun o kartada iyi bi fiyat çekin basıla bilir arkalı önlü gofreli ve soğuk yaldız olarak gümüş basılabilir sonra üzerine ama iyi bi fiyat verin müşteriye farklı bi işin fiyatının farklı olduğunu hissetsin.

ThreeBuddha

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşlar yeni üyeyim sitenizde pek gezinme fırsatı bulamadım konuyu yanlış yere açtıysam da simdiden özür dilerim,yalnız benim acil bi isteğim olucak. Hayal gücü neredeyse benden daha geniş bi müşterim Arkalı önlü mat 400 gram bristol kagıdına gümüş yaldızlı kısmı laklı ve gofreli bi kartvizit istedi bu mümkünmüdür,yani arkalı önlü olucak gofre olayında kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Kısmi lak eğer gofre olacak bölümün üzerine yapılacaksa bunun yerine kabartma lak önerebilirsiniz yinede isteğinde ısrarcı olursa evet bir tarafı gofreli ama diğer tarafı düz bir şekilde kartvizit yapabilirsiniz ama o zaman işin içine sıvamada girer.

KervanMat

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkürler arkadaşlar sağolun dediğiniz gibi arkalı önlü gofre olmuyor zaten bende öyle tahmin etmiştim,ayrıca bristol'e basamıyorlar oda ayrı bi saçmalık kampanyalardan ötürü heralde neyse bu iş zaten bana 250 ye falan mâl olucak galiba sorix bu kadar ugraşmaya değer bi fiyat biçeriz bakalım