Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kartvizitler

FatihDora

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.fatihdora.com
Bende Diğer arkadaşlarım gibi Acele Kelimesini eklemek istiyorum tasarımıma :D ACELE İLE YAPTIĞIM BİR ÇALIŞMA

Az önce yaptım hızlı hızlı bir kaç tanede alternatif çıkardım! yorum bekliyorum:)

enes.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

dexx

🌱Yeni Üye🌱
sag alttan 2.ve 3. kartvizit güzel olmuş fakat 2. çalışmanda ki dalgalı çizgi çok belirgin ve kalın olmuş.iyi çalışmaların eline saglık

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
acele olduğu çok belli oluyor..

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
acele yaptığım bir çalışma demişsin ya o kadar kötü olmuş ki acele olduğu belli diye yorumladım. Anlayanbilmen için açmam gerekiyormuş demkki neyse arkadaşım kısacası kötü olmuş ok...

corneas

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşın tasarımlarına sadece kötü olmuş demekle iş bitmiyo, öneride de bulunsaydınız daha yapıcı bir eleştiri olacaktı.

FatihDora

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.fatihdora.com
arkadaşın tasarımlarına sadece kötü olmuş demekle iş bitmiyo, öneride de bulunsaydınız daha yapıcı bir eleştiri olacaktı.

Teşekkür ederim keşke herkes sizin kadar Anlayışlı olabilse :/ yorum yapmanın ne demek olduğunu bilse:/
Ama bazı Arkadaşların hakkını vermek gerek çok güzel açıklama ve önerilerde bulunuyorlar!

Tekrar tşkr ederim!

Dark Water

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok renk var, İnsanın gözünü yoruyor.. Kartvizitlerde canlı renkleri pek yakıştıramıyorum..

FatihDora

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.fatihdora.com
Bende Sade yapıyordum ama Müşteri karışık kargaşık bişey olsun demişti! Yaptım gönderdim :D

ksk187

🌱Yeni Üye🌱
hocam 4. olarak yaptığın kartvizit aralarındaki en normale yakın olanı acele yapıldığı aşikar renk ve hizalama problemlerinin var internetten ii kartvizitleri örnek alıp yenilerini yapmanı tavsiye ederim bilgilendirme tasarımıdır kartvizit yazıların renklerle bütünlüğünü ve ona uygun fontları kullanabilirsin

FatihDora

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.fatihdora.com
hocam 4. olarak yaptığın kartvizit aralarındaki en normale yakın olanı acele yapıldığı aşikar renk ve hizalama problemlerinin var internetten ii kartvizitleri örnek alıp yenilerini yapmanı tavsiye ederim bilgilendirme tasarımıdır kartvizit yazıların renklerle bütünlüğünü ve ona uygun fontları kullanabilirsin

Öneri ve yorum için Tşkrler :)