Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kedi Hübsch...

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Küçükken sahip olduğum kedinin adıydı Hübsch. Hoş o tekirdi ama varsın olsun ben yine de anmış olayım bahaneyle...
kedie.jpg
kedig.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
Birkaç hata olsa da
Çok tatlı bir kedi olmuş
Bir zamanlar o vardı Hübsch :> diyebilirmiyiz

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
teşekkürler çok... sizin de yüreğinize sağlık. Evet bir zamanlar HÜBSCH vardı.:worried: Kimse adını doğru söylemezdi. Kıllığına hapşı diyenler bile olurdu... İnsanların şaka anlayışı ne garip. :sadsmile:

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
teşekkürler çok... sizin de yüreğinize sağlık. Evet bir zamanlar HÜBSCH vardı.:worried: Kimse adını doğru söylemezdi. Kıllığına hapşı diyenler bile olurdu... İnsanların şaka anlayışı ne garip. :sadsmile:

güzel, şirin,hoş (fiziksel güzellik için kullanılır). :wink:

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Emeğine sağlık efoja tatlı bir kedi olmuş :) kedinin ön bacağı papyonun altına kadar devam ediyor sanki orda bir terslik var gibi geldi,arka fonda koyu bir renk yada siyah olsaymış biz bu kediciği daha rahat ve net görürdük :)

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ay çok bıcır bir şey olmuş bu ya :tongueout:
Ellerinize sağlık
hübş e üzüldüm ama :crying:
Arka fon koyu olsa daha ön planda olsa daha iyi olmaz mıydı?
Saygılar

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Emeğine sağlık efoja tatlı bir kedi olmuş :) kedinin ön bacağı papyonun altına kadar devam ediyor sanki orda bir terslik var gibi geldi,arka fonda koyu bir renk yada siyah olsaymış biz bu kediciği daha rahat ve net görürdük :)

evet öyle... bir gariplik yok o duruşta öyle olmalı... bir kaç fotoğraf gezdim yapmadan önce....
22387932.jpg
asıl baz aldığım çizim ise bu oldu... Burada kurdele var ben papyon yaptım.aslında bacağı daha yukarı çıkarabilirmişim eklem yerini yani tuh :)

Ay çok bıcır bir şey olmuş bu ya :tongueout:
Ellerinize sağlık
hübş e üzüldüm ama :crying:
Arka fon koyu olsa daha ön planda olsa daha iyi olmaz mıydı?
Saygılar

siyah yapacaktım ama neşe kalmazdı geriye sarı tonları neşelidir tam sarı çok ciyak durdu... İçinde kırmızı olan bir renk hata olabilirdi. Mavi kullanamazdım kırmızıyla bir arada hiç hoş durmuyor bence... öyle işte... :)

teşekkür ederim.

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
evet öyle... bir gariplik yok o duruşta öyle olmalı... bir kaç fotoğraf gezdim yapmadan önce....

siyah yapacaktım ama neşe kalmazdı geriye sarı tonları neşelidir tam sarı çok ciyak durdu... İçinde kırmızı olan bir renk hata olabilirdi. Mavi kullanamazdım kırmızıyla bir arada hiç hoş durmuyor bence... öyle işte... :)

teşekkür ederim.

E madem mor yada pembe yap :)
Öyle daha sevimli olur :tongueout:

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
olur yaparım senin için :) yalnız yine ben onların açık tonlarını düşünürüm kırmızıyla imdat diye bağırır her iki renk de sonra...

Bende yazarken açık şeker böyle yumuş yumuş tonları düşünerek yazmıştım ZATEN :tongueout:

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Hani sen illüstrasyona başlayınca ben birşey yazmıştım...Birşey isteyecektim :) daha zamanı var.Ellerine sağlık.

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
22387932.jpg
asıl baz aldığım çizim ise bu oldu... Burada kurdele var ben papyon yaptım.aslında bacağı daha yukarı çıkarabilirmişim eklem yerini yani tuh :)

evet burdaki tuhaf gelmedi ön patilerine ağırlığını verip omzundan yandan bir bakış yapmış :) senin çalışmanda eklem yerindeki sorundan kaynaklanmış demekki tekrar emeğine sağlık efoja ama kediyi sarı arka fonda görmeye çalışırken gözlerim yoruldu :D

Merti

🌱Yeni Üye🌱
Ellerine Sağlık,Kedinin Rengibi Biraz Koyu Yapsaydın İyi OLurdu Gibi

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
evet gerçekten fon kaybetmiş tüyleri:) büyük hata ve hiç dikkatimi çekmedi. Çizdiğim için o orada biliyorum ya, bana yetmiş demek ki... ne diyeyim ben kendime. teşekkür ederim merti... bir ara da tekir yaparız:)