Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kendimce Bir Grafik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TgBrK

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar Resim Bazı Nedenlerden Dolayı Kaldırılmıştır... İlginize Teşekkür Ederim ! Site Moderatörleri Bu Konuyla ilgilenip Silerlerse Memnun olurum... herkese teşekkürler yorum için

Son düzenleme:

Benzer konular

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sadece aynadaki resimimi sen yaptın yoksa hepsini mi.?

Bakışlarınız birbirinizle farklı yerlerde.
Kafa orantısız duruyor sanki küçük olmuş.
Adam ın sırtı göğsü gibi duruyor.

Bukadar eleştiriye rağmen beyendim eline sağlık...

(adam karnını mı deşmiş acaba)

TgBrK

🌱Yeni Üye🌱
Hepsini Ben Yaptım... Bir Kaç Eksik Bulunsada Sergilemek İstedim

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ben bu çalışmayı hatırlıyorum hadi bakalım hayırlısı(siz haricinde genel konsept ve illüstre edilmiş hali)

TgBrK

🌱Yeni Üye🌱
Aynalar Diye Bir Filmden Etkilendim...ondan Esinlenerek Yaptım. izleyenler varsa anlam verebilirler

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Esinlenmek insanı geliştirir bence.

Yaptığım eleştiriler
gelişimin içindir.

(adam neresini kesiyor :) )

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
Siz webmaster olarak bu ilustrasyonu çizdiyseniz bence webte harcamayın kendinizi.
Doğru Mecidiyeköy' e alalım sizi.

TgBrK

🌱Yeni Üye🌱
Neden ? Türkiyede WebMaster oLan Grafik Çizemez Diye Bir Kavrammı Vardır ? WebMaster İnsan Kodlama Tekniklerinde İyi Olduğu Kadarda Grafik-logo-afiş vs. tasarımlarda da iyi olmalıdır ki sitesine bir ruh bir güzellik katabilsin... unutulmamalıdır ki Şekersiz Çay Ne İse Grafiksiz Kodlamada Odur... Saygılarımla !

Dipnot : Ayrıca Türkiyede Ne Kadar Gizli Grafiker Veya Bu konularda uzmanlaşmış ve kendini aşmış insan var onların hepsi piyasada mı ? veya kendini geliştirmek suç mu olduda biz bilmiyoruz ? onuda geçtim herkes mecidiye köyde mi grafiker oluyor ?

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Siz webmaster olarak bu ilustrasyonu çizdiyseniz bence webte harcamayın kendinizi.
Doğru Mecidiyeköy' e alalım sizi.

Neden ? Türkiyede WebMaster oLan Grafik Çizemez Diye Bir Kavrammı Vardır ? WebMaster İnsan Kodlama Tekniklerinde İyi Olduğu Kadarda Grafik-logo-afiş vs. tasarımlarda da iyi olmalıdır ki sitesine bir ruh bir güzellik katabilsin... unutulmamalıdır ki Şekersiz Çay Ne İse Grafiksiz Kodlamada Odur... Saygılarımla !

Dipnot : Ayrıca Türkiyede Ne Kadar Gizli Grafiker Veya Bu konularda uzmanlaşmış ve kendini aşmış insan var onların hepsi piyasada mı ? veya kendini geliştirmek suç mu olduda biz bilmiyoruz ? onuda geçtim herkes mecidiye köyde mi grafiker oluyor ?

Haklısınız tabi ki çizer; bende webmaster' ım...Grafik tasarımlada uğraşıyorum ama; İrem hanım'ın da belirttiği gibi bu Illustrasyon çalışmasını hatırlıyorum. Kanıt ve veri koymadan birşey söylemek istemiyorum.

Emeğinize sağlık.

TgBrK

🌱Yeni Üye🌱
Benim Burda Emeğime Birşey Söylenecekse :S veya çalıntı gibi birşeyler ima edilecek ise ben isterseniz kaldırayım resmi :S ? Sitenizi Daha önceden duymuştum ama birtürlü girmek nasip olmamıştı girdim ve birşeyler paylaşmak istedim hepsi bu :S hata yaptıysam kusura bakmayın resmi kaldırıyorum... yorumları için değerli arkadaşlarıma teşekkür ederim

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Benim Burda Emeğime Birşey Söylenecekse :S veya çalıntı gibi birşeyler ima edilecek ise ben isterseniz kaldırayım resmi :S ? Sitenizi Daha önceden duymuştum ama birtürlü girmek nasip olmamıştı girdim ve birşeyler paylaşmak istedim hepsi bu :S hata yaptıysam kusura bakmayın resmi kaldırıyorum... yorumları için değerli arkadaşlarıma teşekkür ederim

Arkadaşlar Resim Bazı Nedenlerden Dolayı Kaldırılmıştır... İlginize Teşekkür Ederim ! Site Moderatörleri Bu Konuyla ilgilenip Silerlerse Memnun olurum... herkese teşekkürler yorum için

Neden kaldırıyorsunuz?
Biz kesin bir yargı ile yaklaşmadık. Ama eklentiler ve son hali çok amatör. Ilustrasyonu çizen birisinin(ki bu size ait oldugunu düşünmüyorum) daha iyi şeyler yapar.
Ki çalışmanızı neden kaldırıyorsunuz. Madem böyle bir gerekçeyi savunucaksınız; o zaman yapım aşamalarını paylaşın bizimle; Siz kalkıpta çalışmayı kaldırırsanız, biz size ait olmadıgını anladıgımız için kaldırdıgınızı düşünürüz...bilmem anlatabildim mi?

Çalışma size aitse çalışma dosyasını paylaşırsınız veya yapım aşamalarını...çalışmayı kaldırmazsınız!

Atalarımız der ki; yarası olan gocunur ;)

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
Keşke söylediklerinizi çalışmalarınızada uygulayabilseydiniz.
Çalışma kendi kendine bağırıyor zaten açıklamaya gerek yok.
Bari deyinki illustrasyon alıntı , ben aynaya resim koydum.

Böyle boş işlerler bizi meşgul etmeyin.

Not: Diğer çalışmalarınıda ineceleyerek kesin yargıda bulunuyorum !

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
lütfen resmi tekrar koyunuz ki şayet biz haksız isek bizler utanalım... Deniz hanıma kesinlikle katılıyorum!
Olayı duygusal boyuta getirmeyin!

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
https://www.grafikerler.net/benden-birkac-grafik-daha-t53729.html

Bu da Dıgıtal Art çalışmalarınız. Ama size ait olmadığı açıkca belli. Hadi diyelim Illustrasyon size ait değil, o zaman neden belirtmediniz. Emeğe saygınız yok mu, bu çalışmanın size ait olmadıgı çok açık ve net. Birde Illustrasyonun üstüne kendi imzanızı atmışsınız.:surprised:

Söylediginiz şeyler güzel...keşke birde uygulayabilseniz.

Not: İnsanları kandırmaya hakkınız yok, size ait olmayan birşeyi benim diyerek göstyermeye. Birde zeytinyağı gibi üste çıkmaya. Bence siz çalışmanızı ve yapım aşamalarını yeniden ekleyin ki, biz utanalım....Kaldırıp, konuyu silin demek en kolayı.

Yoksa ben Illlustrasyon' un orjinalini ve kime ait oldugunu bulup, bu konuda yanınada sizin benim dediginiz çalışmayı koyarak ekliyecegim ;)

TgBrK

🌱Yeni Üye🌱
Madem Benim değil Kimin O zman ? ben çalışmalarımı internette hiç biryerde hiç bir zaman paylaşmadım ? herhangi bir yerde çalışmalarımı gören varmı ? yada bu çalışmanın kopyasını bulan varmı ? yada benzerini ???? diyorsunuzki biz sizin resminizi yalanlamadık :S sonrada resmi kaldırınca çıkıp diyorsunuzki açıkça belli size ait olmadığı :s bunun neresinde kaldı inanç ? hani kanıt olmadan olmazdı :s direk suçlamazdınız ? tarafsızdınız ? ben anlayamıyorum sizleri..! evet kaldırdım sanatçı kendi taşlanırsa emeğini taş altında bırakmazmış...
ayrıca atalarımız derki lafı güzel... birde şu laf var "Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş"

Saygılar... yorumlara daha fazla cevap yazmayacağım konuya kilit vurulacaksa veya silinecekse silinsin ! teşekkürler

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
bakınız tüm biyolojik tepkilerinizi yeteri kadar olumsuz yönde zaten verdiniz. Biraz müsade elbet orjinali kısa bir zamanda çıkacaktır;)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sizinle tartışmaya girip, değerli vaktimi harcamak istemesemde, kendinizi kandırmanıza izin veremem :)

Madem Benim değil Kimin O zman ? ben çalışmalarımı internette hiç biryerde hiç bir zaman paylaşmadım ? herhangi bir yerde çalışmalarımı gören varmı ? yada bu çalışmanın kopyasını bulan varmı ? yada benzerini ???? diyorsunuzki biz sizin resminizi yalanlamadık :S sonrada resmi kaldırınca çıkıp diyorsunuzki açıkça belli size ait olmadığı :s bunun neresinde kaldı inanç ? hani kanıt olmadan olmazdı :s direk suçlamazdınız ? tarafsızdınız ? ben anlayamıyorum sizleri..! evet kaldırdım sanatçı kendi taşlanırsa emeğini taş altında bırakmazmış...
ayrıca atalarımız derki lafı güzel... birde şu laf var "Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş"

Saygılar... yorumlara daha fazla cevap yazmayacağım konuya kilit vurulacaksa veya silinecekse silinsin ! teşekkürler

1- Ben dahil diğer arkadaşlarımda sitede yapılanlarla gurur duyduk, hasetlik değil.
2- Bu çalışma daha önce paylaşılmıştı ama o kadar çok ıllustrasyon var ki bizim bulup eklememiz size bu lafları rahatça söylemenize neden oluyor.
3- Bu zamana kadar hiçkimseye ön yargılı yaklaşmadık. Haklısınız kanıt; görmek de bir kanıttır. Bazı görsel şeyler aradan en kadar zaman geçerse geçsin, hafızada yer eder ve hatırlanır.
4- Sanırım younlar ağır geldi...ama DOST ACI SÖYLER !

"Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş"
Merak etmeyin, o kadar küçülmedik henüz...dedigimiz gibi, siz çalışma dosyanızı ekleyin biz utanalım, siz değil !!!

TgBrK

🌱Yeni Üye🌱
Biyolojik Tepki Mi ? Yoksa Etkiye Tepki mi :S ?

Siz Orjinalini Çıkarta durun Biraz Fazla araştırma Yapınki Sağlam Çıksın...Siteden Ayrılıyorum Daha neyin ispatını yapacaksanız merak içerisindeyim neyse siteye bir daha girmeyeceğim siz arayın bulursanız özel mesaj gönderin =)) Peace.! Önce Saygı

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
Biz böyleyiz siteye yeni gelen herke böyle davranıyoruz. Ancak 147000 vs kişi dayanabildi.
Sn çok değerli sanatçı hocam.
Bu alışmalarla ellerinden öpmek lazımdı ya neyse.

Uğurlar ola. Umraım altın örümcek alırsın

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Biyolojik Tepki Mi ? Yoksa Etkiye Tepki mi :S ?

Siz Orjinalini Çıkarta durun Biraz Fazla araştırma Yapınki Sağlam Çıksın...Siteden Ayrılıyorum Daha neyin ispatını yapacaksanız merak içerisindeyim neyse siteye bir daha girmeyeceğim siz arayın bulursanız özel mesaj gönderin =)) Peace.! Önce Saygı

Evet önce saygıyı öğrenin. "Arkana bakmadan gitmenin en erdemli yolu, arkanda bıraktıklarının önüne çıkmamasıdır" Bir söz der ki; Ne kadar çok bildigin önemli değil, haddini bil yeter" ;)

Sadece sizin yaptıgıza zeytinyağı gibi üste çıkmak deniliyor.
Neyse saygı kalmadı ama, ben uslubumu bozmucam.
Buyrun yol sizin, kapı açık....
Saygılar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...