Sizinle tartışmaya girip, değerli vaktimi harcamak istemesemde, kendinizi kandırmanıza izin veremem
Madem Benim değil Kimin O zman ? ben çalışmalarımı internette hiç biryerde hiç bir zaman paylaşmadım ? herhangi bir yerde çalışmalarımı gören varmı ? yada bu çalışmanın kopyasını bulan varmı ? yada benzerini ???? diyorsunuzki biz sizin resminizi yalanlamadık :S sonrada resmi kaldırınca çıkıp diyorsunuzki açıkça belli size ait olmadığı :s bunun neresinde kaldı inanç ? hani kanıt olmadan olmazdı :s direk suçlamazdınız ? tarafsızdınız ? ben anlayamıyorum sizleri..! evet kaldırdım sanatçı kendi taşlanırsa emeğini taş altında bırakmazmış...
ayrıca atalarımız derki lafı güzel... birde şu laf var "Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş"
Saygılar... yorumlara daha fazla cevap yazmayacağım konuya kilit vurulacaksa veya silinecekse silinsin ! teşekkürler
1- Ben dahil diğer arkadaşlarımda sitede yapılanlarla gurur duyduk, hasetlik değil.
2- Bu çalışma daha önce paylaşılmıştı ama o kadar çok ıllustrasyon var ki bizim bulup eklememiz size bu lafları rahatça söylemenize neden oluyor.
3- Bu zamana kadar hiçkimseye ön yargılı yaklaşmadık. Haklısınız kanıt; görmek de bir kanıttır. Bazı görsel şeyler aradan en kadar zaman geçerse geçsin, hafızada yer eder ve hatırlanır.
4- Sanırım younlar ağır geldi...ama
DOST ACI SÖYLER !
"Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş"
Merak etmeyin, o kadar küçülmedik henüz...dedigimiz gibi, siz çalışma dosyanızı ekleyin biz utanalım, siz değil !!!