Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kendime ait Bir Kartvizit Çalışmam arkadaşlar Yorumlarınızı esirgemeyin

alprslan

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar Kendi Çaışmam olan bu krtvizit Sizce nasıl olmuş ?
Siz Değerli Grafiker arkadaşlarımında Görüşlerini Alıp Daha Sonra Baskıya Vermeyi Düşünüyorum Sizce Bu Kartvizi Daha Göze Hoş Bir Hale Nasıl Getirebilirimm..???
Şimdiden Teşekkürler... Kendime ait Bir Kartvizit Çalışmam arkadaşlar Yorumlarınızı esirgemeyin... :angel: :smile:
rnek2sansrl.jpg

Sayın Çok Değerli Adminimiz Sansürledim inş Reklama Girmez Buda Bir Öncekinde Fark Edemedim K.baqmazsın umarım İyi Çalışmalar :smile::angel:

Benzer konular

sihirbaz 35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
değişik bir şey olmuş hoş görnüyo arkadaşım ellerine sağlık :)

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
ya ben anlamıyorum neresi güzel :)
emboss verilmiş siyah üzerine kocaman yazılar etli butlu :D

Bari photshop un en klasik brush tool unu kullanmasaydın da yeni brush yükleseydin.(yapraklar)

Biliyorum öğrencisin; biliyorum bu işte yenisin. Ancak lütfen diyerek devam ediyorum. Kartvizitleri biraz araştır. Lütfen canım benim. İyiliğini düşünerek sert yazmış olabilirim ama
her paylaşılanı beğenmek zorundaymışız hissiyatından kurtulmuş bir yorum yazıyorum. Takdir senin

Son düzenleme:

sihirbaz 35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bir insanı kırmak ve herşeyden soğutmak çok kolaydır.

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
bir insanı kırmak ve herşeyden soğutmak çok kolaydır.

evet kolaydır ama burada felsefe değil yorum yapılıyor.
Eleştirilere açık olmayan birisi yarın öğrenci değil de çalışan olduğunda çok zorluk çeker. Ben ne müşteriler gördüm işi hakarete kadar getiren. Ama hamdım artık oluyorum. Bu arkadaşa da çalışman güzel olmuş diyerek onun tasarım dürtüsünü körükleyebileceğimi sanmıyorum.

OO çalışma güzel olmuş dersem; akıllarda şu oluşur "ben çok iyi tasarım yapıyorum ya. . . artık daha fazla gelişmeme gerek yok . . . nasıl olsa bu işte iyiyim" diyerek başlayan ama sonra müşteri ile ters düşünce morali yerin dibine düşen biri olmasındansa; burada eleştirilerimiz ile onu DAHA FAZLA ARAŞTIRMAya itmenin makul olduğunu düşünüyorum.

eleştirilerimdeki ironi bu olsa gerek !

sihirbaz 35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:worried::worried::worried::worried::worried::worried::worried::worried::worried:

Son düzenleme:

alprslan

🌱Yeni Üye🌱
ya ben anlamıyorum neresi güzel :)
emboss verilmiş siyah üzerine kocaman yazılar etli butlu :D

Bari photshop un en klasik brush tool unu kullanmasaydın da yeni brush yükleseydin.(yapraklar)

Biliyorum öğrencisin; biliyorum bu işte yenisin. Ancak lütfen diyerek devam ediyorum. Kartvizitleri biraz araştır. Lütfen canım benim. İyiliğini düşünerek sert yazmış olabilirim ama
her paylaşılanı beğenmek zorundaymışız hissiyatından kurtulmuş bir yorum yazıyorum. Takdir senin

haklısın abi dhaa yeniyiz öğrenciyiz işte ne yapacaksın :) ama çokk saol bundan sonra daha dikkatli güzel bişeyler yaparım :smile:

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Renkleri çok hoş kullanmışsınız, emboss gereksiz olmuş, yazılarınıza bıçak payı vererek yeniden düzenleme yapmalısınız... elinize sağlık.

alprslan

🌱Yeni Üye🌱
Renkleri çok hoş kullanmışsınız, emboss gereksiz olmuş, yazılarınıza bıçak payı vererek yeniden düzenleme yapmalısınız... elinize sağlık.

haklısınız saolunn eleştiri ve yorumunuz için ... Teşekkürler :angel:

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Üzgünüm fakat hiç olmamış arkadaşım biraz tasarım inceleyip daha sonra tasarım yapmaya başlamanızı tavsiye ederim eminim daha başarılı olacaksınız emeğinize sağlık.. :)

jale41

🌱Yeni Üye🌱
çok karışşık olmuş arkadaşım kartvizitte daha sade ama etkileyici şeyler kullanmalısın

webdizaynsan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.antik-san.com
kardeşim kartviziti uzunlamasına değilde yan olarak yaparsan daha hoş gözükür diye düşünüyorum yazılarıda daha küçük punto kullanabilirsin çünkü kartvizit zaten reklam aracıdır yapraklarıda ortadan kaldırarak veyahut azaltarak yer genişleyecektir genişleyen bölümede yaptığın işleri sıralarsan daha hoş güzel gözükeceğini düşünüyorum başarılar..

lanetdunya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilginç bir şey olduğu doğru ama bence olmamış.

hhatay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok karışık olmuş. kartvizitlerde de koyu renkleri kullanma bence.

BRUMAC

🌱Yeni Üye🌱
benim de yetiştirdiğim bir çok stajyer öğrenci oldu. anladığım kadarıyla sen de stajyer bir öğrencisin. sanırım embossları sunum için vermişsin. ama aklında bulunsun. sunum yaparken işin kendisi her zaman sade olmalıdır. telefon numaraları v.s. bunları kartvizitin ölçüsüne sıfır olarak vermişsin. bıçak paylarını yukarıda da arkadaşımın söylediği gibi hesaba katmalısın. kartvizit siyah, arka plana da siyah atmışsın. kartviziti ön plana çıkaracak bir renk vermelisin. kartvizit yaparken kullanman gereken standart font size ları vardır. (adres için, isimler için, iletişim bilgileri) bunları araştır. bu şekilde kartvizitler yapmaya çalış, basılmış kartvizitleri incele. bu şekilde ahenkli tasarımlar yapabilirsin. kendin için yaptığın bir tasarımsa başlangıç için fena değil ;)

alprslan

🌱Yeni Üye🌱
benim de yetiştirdiğim bir çok stajyer öğrenci oldu. anladığım kadarıyla sen de stajyer bir öğrencisin. sanırım embossları sunum için vermişsin. ama aklında bulunsun. sunum yaparken işin kendisi her zaman sade olmalıdır. telefon numaraları v.s. bunları kartvizitin ölçüsüne sıfır olarak vermişsin. bıçak paylarını yukarıda da arkadaşımın söylediği gibi hesaba katmalısın. kartvizit siyah, arka plana da siyah atmışsın. kartviziti ön plana çıkaracak bir renk vermelisin. kartvizit yaparken kullanman gereken standart font size ları vardır. (adres için, isimler için, iletişim bilgileri) bunları araştır. bu şekilde kartvizitler yapmaya çalış, basılmış kartvizitleri incele. bu şekilde ahenkli tasarımlar yapabilirsin. kendin için yaptığın bir tasarımsa başlangıç için fena değil ;)

dediklerinizi uygulayacaım teşekkrler :) :smile::angel:

bosnakoglu

🌱Yeni Üye🌱
her yerini kapatmışsın hacı,bişey göremedik ki :) yaprak hariç fena değil..renklere dikkat..selamlar,