Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kipa Kadınlar Günü

KaleminELiFHali

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.kaleminelifhali.com
:wink: :wink: :wink: :wink:

kipakad305nlargn.jpg

:party:

Benzer konular

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
sağ alt kısım biraz daha düzenlenebilir..genel itibari ile güzel bir çalışma olmuş.. emeğinize sağlık..yanlız dikkatimi bişi çekti..afişte kullanılan bayan resmini daha farklı deneseymişsiniz..ordaki bayanın yeni öğrenmiş bir havası yok yani öle bir etki bıraktı bende:)kolay gelsin..

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
Bencede geneli iyi bir çalışma.Kullanılan resim konusunda grafikçe ye aynen katılıyorum.Ayrıca resmi keşke alt kısmını sert değilde geçişli yapsaydınız.Degrede kullanılabilirdi.

KaleminELiFHali

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.kaleminelifhali.com
sağ alt kısım biraz daha düzenlenebilir..genel itibari ile güzel bir çalışma olmuş.. emeğinize sağlık..yanlız dikkatimi bişi çekti..afişte kullanılan bayan resmini daha farklı deneseymişsiniz..ordaki bayanın yeni öğrenmiş bir havası yok yani öle bir etki bıraktı bende:)kolay gelsin..

ben zaten o bayan konusunda fazlasıyla deli oldum.. onlar özellikle böyle işte sempatik, bilgili bişi istediler.. ama zaten böyle bi tasarıma slogana uygun birini koymakta biraz ters düşerdi gibime gelior.. :emo1:

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
hm anladım;)sanırım firma afişin içeriğinden,verdiği mesajdan çok görselliğe önem vermiş..ne diyeyim müşteri her zaman haklıdır:)

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmanız yalova için sanırım ?
*alt kısımda Beyaz bir bant çekebilirsiniz..
Bant üzerinde köşelere Belediye logosuyla kipa (biraz küçültülmüş ) logosunu kullanmanızı tavsiye ederim.Onun dışında fontların kendi aralarındaki mizanpajını gözden gecirirseniz uyumlu birseyler cıkacaktır.
Elinize sağlık.

hayalzamanı

🌟Usta Tasarımcı🌟
Böyle kırlarda gezen bir bayan yerine çalışan bir bayan görüntüsü çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum, Sonra o zeminde kullandığın vektörler okunurluğu zorlaştırıyor. Bide afişte Dünya Kadınlar gününü kutluyorsun bence bu yazı kocaman olmalı:) sonrası detay zaten o alttaki logoları falan küçültebilirsin. Bide yazıların altına mümkün olduğunca efek vermemeye çalış. Biliyorum biraz fazla oldu eleştiri ama napalım böyle işte kolay gelsin

gülümser

🏆Pro Tasarımcı🏆
resimdeki geçiş için arkadaşlara katılıyorum. Ayrıca kadınlar günü yazısı bence daha belirgin olmalıydı birde tören sırasında yapılacakları daha küçük yazsan daha güzel olurdu

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Genel olarak güzel bır çalışma yanlıca eklemek istediği pembe arka plan resimle birleşen kısım yumuşatılarak götürülse daha hoş bir görüntü çıkıcakmış biri sezinti var içimde çok sert görünüyor.Emeğinize Sağlık anlamlı bir çalışma olmuş Tebrik ederim:)

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Fotoğraf hariç hayalzamanı arkadaşıma katılıyorum.Ayrıca pembe zemin ftotğraf zemininden daha fazla alan kaplamış.Bence görüntü olarak fotoğrafın alanını fazlalaştırın.Emeğinize sağlık.

iksir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çalışmanın üstü ayrı, altı ayrı gibi durmuş. Bir de beyaz yazılar pembenin üstünde kolaylıkla okunamıyor, özellikle floral desenlerin üzerindeki yazılar. Bence pembe yerine bordo veya buna benzer bir renk kulanılsaydı daha güzel olabilirdi. Başarılar...