Merhaba Arkadaşlar Boş Zamanımda Yapmış Oldugum Logom Görüşlerinizi Bekliyorum..
rantezz 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 6 Ara 2011 Mesajlar 13 Tepkime puanı 0 1 May 2012 #1 Merhaba Arkadaşlar Boş Zamanımda Yapmış Oldugum Logom Görüşlerinizi Bekliyorum..
niLqün.672 ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 16 Ara 2008 Mesajlar 1,189 Tepkime puanı 39 1 May 2012 #2 Bu logonun anlamı nedir? Neye hizmet ediyor? Uygulama amaca uygun olmamıs.Örnekleri inceleyerek farklı bir deneme yapmalısınız. Başarılar.
Bu logonun anlamı nedir? Neye hizmet ediyor? Uygulama amaca uygun olmamıs.Örnekleri inceleyerek farklı bir deneme yapmalısınız. Başarılar.
rantezz 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 6 Ara 2011 Mesajlar 13 Tepkime puanı 0 1 May 2012 #3 Logo da Ki Amac Her hangi Bir Kurum ve yaUygulama Degil Benim Kullandqım Nick İçin Yapmış Oldugum Bir Logo Yorumunuz İçin Teşekür Ederim..
Logo da Ki Amac Her hangi Bir Kurum ve yaUygulama Degil Benim Kullandqım Nick İçin Yapmış Oldugum Bir Logo Yorumunuz İçin Teşekür Ederim..
creedwar Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 7,974 Tepkime puanı 104 1 May 2012 #4 rantezz' Alıntı: Logo da Ki Amac Her hangi Bir Kurum ve yaUygulama Degil Benim Kullandqım Nick İçin Yapmış Oldugum Bir Logo Yorumunuz İçin Teşekür Ederim.. Genişletmek için tıkla ... Bu çalışma logo çalışması değil. Ve rica ediyorum, Türkçe'mize biraz özen gösterelim.
rantezz' Alıntı: Logo da Ki Amac Her hangi Bir Kurum ve yaUygulama Degil Benim Kullandqım Nick İçin Yapmış Oldugum Bir Logo Yorumunuz İçin Teşekür Ederim.. Genişletmek için tıkla ... Bu çalışma logo çalışması değil. Ve rica ediyorum, Türkçe'mize biraz özen gösterelim.
graphicer25 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 17 Mar 2012 Mesajlar 96 Tepkime puanı 0 1 May 2012 #5 ayrıca gözü çok yoruyo.. renklerı olabıldıgınce dogal halıyle bırakmanı tavsıye ederım
ensarbilgi 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 24 Nis 2012 Mesajlar 33 Tepkime puanı 0 1 May 2012 #6 creedwar' Alıntı: Bu çalışma logo çalışması değil. Ve rica ediyorum, Türkçe'mize biraz özen gösterelim. Genişletmek için tıkla ... Türkçemize kelimesi ayrı yazılmaz
creedwar' Alıntı: Bu çalışma logo çalışması değil. Ve rica ediyorum, Türkçe'mize biraz özen gösterelim. Genişletmek için tıkla ... Türkçemize kelimesi ayrı yazılmaz
creedwar Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 7,974 Tepkime puanı 104 1 May 2012 #7 ensarbilgi' Alıntı: Türkçemize kelimesi ayrı yazılmaz Genişletmek için tıkla ... Hakılısın. Sadece bold (kalın) yazmak yerine apostrof kullanayım dedim. Ama kullanılmaz.
ensarbilgi' Alıntı: Türkçemize kelimesi ayrı yazılmaz Genişletmek için tıkla ... Hakılısın. Sadece bold (kalın) yazmak yerine apostrof kullanayım dedim. Ama kullanılmaz.