Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

'' Konak Rap Party '' afişi !

Kozo

🌱Yeni Üye🌱
Öncelikle yine merhaba ! Diğer konser afiş çalışmam'dan aldığım derslerle sizin sayenizde yeni birşeyler denedim ! Bu afiş'i bastırmadan önce '' ACİL '' olarak değiştirilmesi gereken veya hoşunuza gitmeyen şeyleri ! bana söylerseniz sevinirim !

53027245.png

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
esas vurgulaman gerekn başlığı 2. plana atmışsın (konak rap party) göz yorucu şekilde karmaşık kullandığın vektörler uyumsuz rap ile ilgili bir vektör kullansaydın daha iyi olurdu. kolay gelsin

Gürkan AKINCI

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hiç begenmedim arkadaşım..
Acayip göz yorucu kullandıgın vectorler ve renk uyumu yok hiç hemde :/,
Ayrıca kullandıgın font hiç uyumlu degil:/
Ama yinede ellerine saglık arkadaşımm

Kozo

🌱Yeni Üye🌱
Göz yorulmasını nasıl engelleyebilirim ?
Vektörleri değiştirip tekrar deniycem sağolun :) !

Konak rap party ' nin punto'sunu büyütüp parlaklık kazandırmam gerektiğini anladım !

Hangisindeki font hoş değil söylerseniz onuda değiştiriyim ? Font ' larla ilqili sorunum var öneriniz varsa bnmle paylaşırsanız sevinirim

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Büyük bir karmaşa yaratmışsın,rap denilince belki müziği vurgulamak adına karmaşık bir şey istemiş olabilirsin ama bu olmamış,sorun fontu büyütmek değil,kullandığın vektör desenide rap hiç uyuşmuyor yani çiçekli kıvrımlı süslü değil,daha vurgulayıcı sert görseller kullanman gerekir ve arka fonda konuya ilişkin hiçbir görsel kullanmamışsın ,ayrıca orta kısımdaki yazılar afişin başlığından küçük olursa daha iyi olur fonda kullandığın renkle yazıda kullandığın renk birbirinden ayırt edilmeli,bence sakin kafayla yeniden bir düzenleme yaparsan daha iyi bir sonuca ulaşırsın konuyu düşün ve onda ne gibi görseller kullanabilirsin,ayrıca hangi renkler ifade eder bunların cevabını bulursan ve uygun şekilde yerleştirirsen tasarımda amacına ulaşıcaktır,kolay gelsin.

Kozo

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkür ederim Gayet açıklayıcı oldu :) Yeni çalışmam bitince tekrar görüşlerinizi alacağım ! Yardımlarınız için tekrar teşekkürler

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok karışık bir çalışma olmuş arkadaşım.Daha dertli toplu birşeyler yapamlısın.Fiyat kısmı bi yerde isim bi yerde tarih bi yerde :) renk uyumlarıda iyi değil daha canlı renklerle çalışırsan daha dikkat çekici olabilir.Arka fonu o kadar detaylı yapmana gerek yok bence...

Gürkan AKINCI

🏅Acemi Tasarımcı🏅
benim pek tavsiye vericegim bi şey kalmamış herşeyi filiz arkadaş yazmış neredeyse ama bi kaç şey ilave edeyim bende..
Bence başkalarının yapmış oldugu işlere bak mesala forumda senden başka 5 yada 6 kişi böyle bir afiş örnekleri yapmış. onlara bakabılırsın bunun sana yararı olucak emınım.
Yeni bir işe başlamadan önce rap afişlerini kontrol et esinlen;esinlenmekten korkma o sana ilerde yaratıcılık olarak dönücek.
Başarılar...

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
benim pek tavsiye vericegim bi şey kalmamış herşeyi filiz arkadaş yazmış neredeyse ama bi kaç şey ilave edeyim bende..
Bence başkalarının yapmış oldugu işlere bak mesala forumda senden başka 5 yada 6 kişi böyle bir afiş örnekleri yapmış. onlara bakabılırsın bunun sana yararı olucak emınım.
Yeni bir işe başlamadan önce rap afişlerini kontrol et esinlen;esinlenmekten korkma o sana ilerde yaratıcılık olarak dönücek.
Başarılar...

Teşekkürler Gürkan :) En önemli etken araştırmaktır ,araştırarak olması gerekeni görebilirsin araştırırkende takdir edilen beğenilen afişleri örnek al ,hatta beğenilmeyen, hataları belirtilen, afişler bile çok güzel bir yoldur neden beğenilmemiş ne gerekçe sunulmuş,neden beğenilmiş ne gerekçe sunulmuş :wink:

Gürkan AKINCI

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkürler Gürkan :) En önemli etken araştırmaktır ,araştırarak olması gerekeni görebilirsin araştırırkende takdir edilen beğenilen afişleri örnek al ,hatta beğenilmeyen, hataları belirtilen, afişler bile çok güzel bir yoldur neden beğenilmemiş ne gerekçe sunulmuş,neden beğenilmiş ne gerekçe sunulmuş :wink:

Rica ederim filiz :peace1:

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
Göz yorulmasını nasıl engelleyebilirim ?
Vektörleri değiştirip tekrar deniycem sağolun :) !

Konak rap party ' nin punto'sunu büyütüp parlaklık kazandırmam gerektiğini anladım !

Hangisindeki font hoş değil söylerseniz onuda değiştiriyim ? Font ' larla ilqili sorunum var öneriniz varsa bnmle paylaşırsanız sevinirim

dafont.com buradan güzel fontlar bulabilrisin

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
bence bu afişte biraz fazla karışıklık var ve amacını yansıtmıyor

grafi90

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Afişteki kırmızı beyaz yazılar çok göz yorucu geldi bana ve en üstteki yazı çok karmaşık olmuş okunmuyor.