Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi bari en azından Fasıl kelimesini yazarak bir değişiklik yapmış olmuşsunuz. Gerçekten gözlerime inanamadım... "Çook farklı, sıradışı bir tasarım" demek isterdim ama aksine "şaşırtıcı" olmuş... Oda farklılığından değil, ÇALINTI pardon alıntı olduğundan...
UCR Size önce kendi adıma sonra tüm grafikerlerimizin adına çok teşekkür ederim, böyle (ç)alıntı işleri farkettiğiniz ve dur diyebilmek adına bizlerle de paylaştığınız için...
konu sahibi arkadaşa söz hakkı doğdu, eee bu durumda da kendisinin muhakkak bir açıklaması olacaktır, en güzeli, yapacağı açıklamayı beklemektir... sabırsızlıkla bekliyorum... yorum yapabilmek için
Birşey söylemek gerekli :worried: Bu tür çalışmalar da kullanılan hazır vectorler ne için yapılmıştır sorarım ? tamam bu kadar benzetme olmaz haklısınız. Fakat bu kadarda abartı yapılarak karalama yerine beklemeli söz hakkı sedat_gul'de.. nacizane fikrim, Saygılar..
Arkadaşlar iyi hoş söylüyoesunuz ancak (ç)alıntı yapmayan bi tasarımcı varmı?? Zannediyorum yoktur. Zaten tasaımcı her objeye kendi yorumunu katıp kendi çizgisiyle yeniden şekillendiren ve bunu talep edene beyendiren değilmidir. Ya müşteri elinde bir örnekle gelip ben bundan istiyorum ama isim şu olsun dediğinde yok kardeşim ben (ç)alıntı iş yapmam işine gelirse sıfırdan kendime özgü bişeyler çıkartayım mı demeli. Bence yeri gelir hazır şablon kullanırız yeri gelir kendi hayal arşivimizi devreye sokarız bi şekilde müşterilerimizin beğenisini kazanır ve işi satarız. Acizane fikrim
ve çalışma gayet sade ve temiz olmuş elinize sağlık...
arkadaşlar merhaba.. neden çalıntı dediniz anlayamadım.. logonun etrafındaki dairesel çizgi yüzünden mi?? onun haricinde benzerlik yok sanırım.. hem forumun başlığı broşür.. yani broşüre yorum yapsanız daha iyi olmazmı ??
arkadaşlar merhaba.. neden çalıntı dediniz anlayamadım.. logonun etrafındaki dairesel çizgi yüzünden mi?? onun haricinde benzerlik yok sanırım.. hem forumun başlığı broşür.. yani broşüre yorum yapsanız daha iyi olmazmı ??
konu sahibi arkadaşa söz hakkı doğdu, eee bu durumda da kendisinin muhakkak bir açıklaması olacaktır, en güzeli, yapacağı açıklamayı beklemektir... sabırsızlıkla bekliyorum... yorum yapabilmek için
Murat bey, Sedat bey 19 Saat önce foruma giriş yapmış bulunmakta ama bir yorum yok kendisinden...:emo1: Bence sizde beklemeyin yapın yorumunuzu....:handshake:
Bence asalım idam edelim abarmıyormusunuz? onlar zaten halka açık verilen clipartlar herkes alır kullanır. ha benim tasarımım diye buraya koyması yanlış tabi bi tasarımcı için üzücü bi davranış