Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle konser afişlerini biraz incelemini tavsiye ederim. Anlaşılan o ki turkuaz rengini çok seviyorsun. İyi hoş, ama rengi arka fona tonajlı olarak dağıtsaydın emin ol daha iyi bi sonuç alırdın.Diğer bi konu ise kullanılan fontlar.Daha sade demiyorum ama daha uygun fontlar kullanabilirdin.Avril için uygunsuz kaçmışlar. 2. afişte avrile verdiğin efekt güzel, o fotonun kalitesini bilemiycem ama eğer kalitesli bir görsel ise efect uygulamadan kullansaydın daha temiz bir sonuç çıkardı.Tabi kırmızı renklere tonaj ayarı çekmeyide unutmamak lazım.Son olarak biletix logosu orjinal değil sanırım? Eğer orjinal değilse,bir afişte yapılabilecek en büyük hata bu olur!! Herşeye rağmen eline sağlık, geleceği olan çalışmalar olmuş
beni ikiside çekmedi.. renkler çok soğuk kalmış.. bu rock konserimi yoksa bir operamı... çok sade bırakmışsın.. hareket lazım... canlılık lazım çünkü o kız shnede hiç durmuo
bilet fiatları yok, sonra organisazyon, sponsorlar.. yani neden gelmiş, kim getirmiş belli değil... görselleri yargılamıyorum onlar yeterince güzeller bide saat 11 biraz geç, organisazyona sülermisin biraz erkene alsınlar