Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Köy Ekmegi Poseti Tasarimim

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
bereketna9.jpg

Daha önce flexible baski olarak basilmis olan ekmek poseti tasarimim. Beraber yorumlayip yeni calismalari daha renkli yapmak isterim. Saygilarimla Arkadaslar...:)

m_ozdamar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel olmuşş ısparta ekmeği olcakda güzel olmayacakmı hemşeri :)

kahin23

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ortadaki yazı ve logoyu biraz yukarı alıp boşalana(beyaz alana) ortalasan nasıl olur?

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
beyaz alana ortalıyamam nedenmi çünkü üst kısımdan büzülüyor poşet.. yorumlariniz için teşekkürler

eralp

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.eryaman.biz
bence marka ismini biraz daha dolgun bir font ile yazabilirsin ;)

MiKrOp

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Logo daki Renkler çok zıt kötü duruyor sarı kırmızı lacivert itici olmus ve alttaki güllerin de tonu bunlarla birlikte bence hoş olmamış. Biraz daha yumuşata bilirsiniz tonları renklere sadık kalmak şartıyla.
Arkadasıma katılıyorum güller yerine yulaf gibi arpa buğday gibi şeyler koysanız daha anlamlı olur.
Poşet büzülüyor: Demişsiniz ama o gülleri küçültüp te Logoyu ortalamak için alan yaratmayı, ölçülerle oynamayı düşünememişsiniz.
iyi çalışmalar.

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bende katılıyorum ama bu tipik müsteri sabit fikirliligini yıkamadigimiz calismalardan biri oldugu icin renk konusunda ve güller yerine sizin dediklerinizi koyamiyorum tamamen müsterinin istegi ama daha güzel farklı gül koy derseniz neden olmasın :) ve marka ismi daha kalın olabilirmi tabiki olabilir ilginiz için tesekkürler ellerinize saglik

r_korkmaz44

🌱Yeni Üye🌱
Bunu hangi programla yaptığınızı öğrenebilirmiyim. Daha doğrusu ambalaj resimlerinin illustrator ile yapıldığını duymuştum ama başka programlarda kullanılıyormu?

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bende illustrator ile çalisiyorum genelde ama freehand yada corellede yapabilirsin. Benim illustratorü tercih etme sebeplerim... 1- Renkleri daha yakın gösteriyor. 2- Renk ayrımı için binmeleri gösteriyor. 3- Artpro denen bir program kullanıyorum onunla senkronize bir program oldugu icin... ilgin için tesekkürler eline sağlık

emre-kara

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bizimde flekso makinalar var ama bu kadar renk karmaşasına girmek bizi biraz tereddütlendiriyor 2 renk li baskıyı dahi basmakta zorlanıyoruz. ayrıca tasarımın kucuk zate bunu fleksoda basacaksan renklerde böle tire olması lazım. bide benim fikrim gıda işinde gelenelde kalın ve yuvarlak yazılar kulanılır birde canlı renkler mavi bence pek hoş durmamış

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
Emre-Kara arkadasim; birincisi sizin ne marka makinanız var bilmiyorum ve kaç senesine ait ama bu tarz işleri benim müsterilerim genelde 6 renkli 1997 model makinalarda italyan biolleni de yada daha karmaşık olacaksa 8 renkli windmoller soloflex makinalarda basiliyor. Ayrıca sizin çok renkli baskiyi basamamanizin birçok sebebi var söylediklerinize göre herseyden önce kaç cyrell kullanıyorsunuz yani klise + ardindan aniloxlariniz yeterlimi ve bu aniloxlara uygun tram degerini kliseciniz size uygulayabiliyormu? vs. vs. baski hakkinda sormak istediginiz bisey olursa seve seve yaridmci olurum

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
Emre arkadasim birde çalisma küçük degil ebatlari bir köy ekmeginin sigacagi büyüklükte ancak ben siteye koyarken kücültmek zorunda kaldim ve ayriyetten su kadarini söylemeliyim 0.02mm yani mikron bazinda bir binme vererek calismalarima bir ofset yahut tiffduruk kalitesinde baski yapan matbaalara sahip tanidiklarim var o bakimdan içim rahat her konuda müsterimin isteklerine yanit verebiliyorum. Örnek olarak flexo makinanız varsa bilirsin flexo da beyaza tram vermek degrade geçiş vermek biraz mesakatlidir ama bu soloflex windmoller makeneler sayesinde bunlar artık problem degil. Iyi Çalismalar dilerim sizlere bilgi paylasmanin da enbüyük sanat oldugunu düsünerek yazmis oldugum bu notlari umarim yanlis anlamazsiniz saygilarimla

Faro

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bereket ekmeği bende yapmıştım :D müşteri çok mülağim ama böle güllü şeyler istemio artık :)

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bizden tam 1 sene önce bu çalismayi kendi istegi dogrultusunda yaptirdi ve begendi şuan neyaptirir. Nasil biridir ben tanimam cünkü benim müsterim baskiyi yapacak izmirli firmaydi :)

Faro

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hangi firma bu :D:D sakın bizim firma olmasın :D valla benden düz bişeler istedi ben yaptım bastık çokta güzel oldu :D ama eski ambalajına döndü heralde :D

gülümser

🏆Pro Tasarımcı🏆
ısparta ekmeği diye mi gül koydunuz ayrıca logonuz bana daha çok sucuk etiketini hatırlattı kusura bakmayın ama bence üzerinde biraz daha çalışılması gerekiyor diye düşünüyorum

Faro

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ısparta ekmeği diye mi gül koydunuz ayrıca logonuz bana daha çok sucuk etiketini hatırlattı kusura bakmayın ama bence üzerinde biraz daha çalışılması gerekiyor diye düşünüyorum

logo müşterinin logosu yapçak bişe yok bencede kötü bi çalışma ama ilk kim yaptıysa kötü yapmış

matri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yako,cum,

bence calisma oldukca basit olmus, daha dikkat cekici ve daha etkileyici bir tasarim, ekmek mantalitesine uygun clipart ve cizim, ve yine posete uygun renkler kullanarak, daha guselini yapabilirsin..
ozur dilerim ama, ben bunu cok basit buldum,

yako

🌟Usta Tasarımcı🌟
sezercim bu calisma senin de yankida basina gelen standart müsteri sabit fikirliligi ile yapilmis ekmek posetlerinden biri :) sana iyi calismalar dilerim