Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kursda yaptıgım hastane calısması - Farabi Hastanesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ua-konya

🌱Yeni Üye🌱
123rxy.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

spider2001

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sade ve hoş bir çalışma ben beğendim elinize sağlık

ua-konya

🌱Yeni Üye🌱
yorumlarınız hoşuma gitti...teşekkür ederim:)

ua-konya

🌱Yeni Üye🌱
nadim bey sen kimsin??bana terbiyesiz diyosun?yorumunu yap.insanlara hakaret etme gibi bi lüxün yok!

dfree

🌟Usta Tasarımcı🌟

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
hanginiz tasarımda çalıntı yaptınız bilmiyorum ama yapılan çok büyük bir terbiyesizliktir. birinin emegini düşüncesini 5 dk da benzetmeyle yapılan çalışmaya ben çalışma demem kusura bakmayın yorum yapamıyorum....

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
nadim bey sen kimsin??bana terbiyesiz diyosun?yorumunu yap.insanlara hakaret etme gibi bi lüxün yok!

Bu şekilde konuşma hakkını siz kimde buluyorsunuz? İddia sahibi sizin paylaşım yaptığınız tarihten daha önce böyle bir tasarımı yaptığını iddia etmiş. Siz bu konuya cevap vermeden iddia sahibine nasıl böyle bir cevap veriyorsunuz!

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Ben daha konular açıldığında fark etmiştim bu benzerliği (aynılığı) fakat kursta yaptığım şeklinde olunca başlık dedim aynı kursa gidiyorlar sanırım ve aynı deneme çalışması diye düşündüm..

Yanılmışım... :S Çalan arkdaşın yüreğine sağlık.. :anlamsiz:

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Kursta çalışıldığı için büyük ihtimalle internette taratılarak bulunan çalışma üzerinde sadece görsel değişikliği yapılmış..Tabi alınan çalışmanın yine aynı sitede sergilenmesi acı bir tesadüf olmuş. Kendisi ne kadar gereksiz sertlikte bir cevap vermiş olsa da ben kendisinin henüz bu mesleğe hazırlanma aşamasında olduğunu, kursta verilen ödev üzerine taslak üzerinden çalıştığını bu sebeble de böyle bir şey yaptığını düşünüyorum.. (Umarım öyledir :( )

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yaptığın çok ayıp..
Benim cepli klasör çalışmamın remsini değiştirip kendine aitmiş gibi sunman büyük bir terbiyesizlik..

Diğer yaptığın CD çalışmalarındaki sloganın nerden geldiği de belli oldu..

https://www.grafikerler.net/cepli-klasor-calismasi-ozel-hastane-t52397.html

arkadaşım aynı kurstayım emre arkadaşımla hocamızın bize verdiği malzemeyi kullandık emrenin de yukarıya yazdığı üzre kurs çalışması yani deneme bi çalışma herhangi biyerde kullanılmadı bu tasarım. herkese kolay gelsin

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben de kursta eğitim almıştım.programlara adapte olabilmek için öncelikle yapılmış çalışmalar tekrarlanarak uygulama isteniyordu..umarım bu arkadaşın durumu da öyledir. verdiği tepki öyle görünüyor en azından.

reborn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bu şekilde konuşma hakkını siz kimde buluyorsunuz? İddia sahibi sizin paylaşım yaptığınız tarihten daha önce böyle bir tasarımı yaptığını iddia etmiş. Siz bu konuya cevap vermeden iddia sahibine nasıl böyle bir cevap veriyorsunuz!

ua konya Hem suçlusun hem güçlü.insan bi özür diler.

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
boşyere uzayan bir tartışma

Nadim

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.nadimomur.com.tr
Bu çalışma bana ait. Klasör kısmının arka kısmına bakarsanız yaşam hastanesi yazıyor..
Ordan herşey belli.. Ağrıma gidem burda yaşadığım 3. alıntı olayı ....

Ben bunları yapabilmek için ne kadar çok emek harcıyorum. Karşımdaki insna beğenicek diye ne taklalar atıyorum.. Burayı açıp baktığımda ise kişiler kur metaryeli olarak verip iş yaptırıyorlar...

Kurs hocanıza söleyin kendi hazırladığı metaryelleri size sunsun..
Gerçekten çok sinirlendim kimsede uslubumu eleştirmesin...
Bu arkadaşlarda bu işi kendilerine meslek edinceklersede bu konuda ne kadar hassas olunmasını gerektiğini kavramış olsunlar..

klasrk.jpg

dual_head_eagle

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu çalışma bana ait. Klasör kısmının arka kısmına bakarsanız yaşam hastanesi yazıyor..
Ordan herşey belli.. Ağrıma gidem burda yaşadığım 3. alıntı olayı ....

Ben bunları yapabilmek için ne kadar çok emek harcıyorum. Karşımdaki insna beğenicek diye ne taklalar atıyorum.. Burayı açıp baktığımda ise kişiler kur metaryeli olarak verip iş yaptırıyorlar...

Kurs hocanıza söleyin kendi hazırladığı metaryelleri size sunsun..
Gerçekten çok sinirlendim kimsede uslubumu eleştirmesin...
Bu arkadaşlarda bu işi kendilerine meslek edinceklersede bu konuda ne kadar hassas olunmasını gerektiğini kavramış olsunlar..

klasrk.jpg

Beyfendi bence şikayet etmek yerine sevinmelisiniz. Çalışmanız referans alınarak kurstaki öğrencilere konseptin dışına çıkmadan sadece görseli değiştirerek aynısını yapmaları söylendi. Yapılan çalışmaların yanlışlarını görebilmek içinde grafikerler sitesinde yayınlayıp eleştiri almaları istendi.

Çalışmanızın model alınması güzel birşey değil mi sizce ? Hiçbir ticari amacı yok sadece kursta yapılan ve sonrada harddiskten silinen bir deneme işi.

Bu da zamanında benim yaptığım çalışma

nosradamus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sonuçta ikiniz de Nadim arkadaşımızın tasarımından esinlenmekle kalmamış aynısını yapmışsınız, bence bunu da problem etmemek lasım, ama bu çalışmaları kendinize mal etmeniz yanlış olmuş, en azından forumda kendi konularınızı açarken Nadim arkadaşımızın tasarımından etkilendiğinizi, bunun içinde konunuzda Nadim arkadaşımıza bir teşekkür etmeniz en doğrusu olurdu.

Bence fazla uzatmanın bir anlamı yok, yoksa bu olay karakolda bitecek :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...