Kutay Logo çalışmam
byhemsinli 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 1 Eki 2011 Mesajlar 540 Tepkime puanı 1 Yaş 33 1 Nis 2013 #2 yazı güzel ama fon yanlış. iyi çalışmalar.
S safilo13 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 14 Haz 2012 Mesajlar 85 Tepkime puanı 0 1 Nis 2013 #3 Uzaktan hoş duruyo ama logonun büyük olarak kullanıldığında cok sacma bir hal alıyor dostum font değişimi yapabilirsin en azından
Uzaktan hoş duruyo ama logonun büyük olarak kullanıldığında cok sacma bir hal alıyor dostum font değişimi yapabilirsin en azından
selimbabat 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 25 May 2011 Mesajlar 644 Tepkime puanı 7 Yaş 35 1 Nis 2013 #4 byhemsinli' Alıntı: yazı güzel ama fon yanlış. iyi çalışmalar. Genişletmek için tıkla ... fon nasıl olmalıydı? safilo13' Alıntı: Uzaktan hoş duruyo ama logonun büyük olarak kullanıldığında cok sacma bir hal alıyor dostum font değişimi yapabilirsin en azından Genişletmek için tıkla ... Görüşleriniz için teşekkürler arkadaşlar.
byhemsinli' Alıntı: yazı güzel ama fon yanlış. iyi çalışmalar. Genişletmek için tıkla ... fon nasıl olmalıydı? safilo13' Alıntı: Uzaktan hoş duruyo ama logonun büyük olarak kullanıldığında cok sacma bir hal alıyor dostum font değişimi yapabilirsin en azından Genişletmek için tıkla ... Görüşleriniz için teşekkürler arkadaşlar.