Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Lale

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
samsung L73 ile çekilmiştir.Fotoğraf şahsıma aittir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
aslı sanırım yüklemede sorun çıktı:emo1:

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Hiç kimsenin bakmadığı bir açı... Harika!!! ayrıntı diye buna derim ben... çünkü kimse gelincikle lalenin bu denli benzediğini düşündüremezdi bana. ilk görünce, dedim "başlık mı yanlış?" yaprakları görünce gülümsedim laleye... ve en sevdiğim çiçek hakkında yeni bir şey öğrendim. Teşekkür ederim :)

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bende arkadaşlara katılıyorum Aslıcım,renkler çok güzel canlı,netliği çiçeğe verirsen çok daha hoş olur.Emeğine sağlık canım.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Aynı açıdan lale net olcak şekilde istekte bulunayım ben de laleye tam destek :) Bu arada yüksek çözünürlülükte lütfen :D

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
Tmm gördüm.. Aklıma 1 soru geliyor netlik bilerek mi çiçeğin sapına verilmiş?

çok güzel.. ellerine sağlık çok hoşuma gitti..

şimdi bende yorumumu yapıyım

netlik ve fluluk çok güzel olmuş..keşke bunun tam tersini de deneseydinçiçek net yaprak flu şeklindeemeğine sağlık..

Hiç kimsenin bakmadığı bir açı... Harika!!! ayrıntı diye buna derim ben... çünkü kimse gelincikle lalenin bu denli benzediğini düşündüremezdi bana. ilk görünce, dedim "başlık mı yanlış?" yaprakları görünce gülümsedim laleye... ve en sevdiğim çiçek hakkında yeni bir şey öğrendim. Teşekkür ederim

Bende arkadaşlara katılıyorum Aslıcım,renkler çok güzel canlı,netliği çiçeğe verirsen çok daha hoş olur.Emeğine sağlık canım.

Aynı açıdan lale net olcak şekilde istekte bulunayım ben de laleye tam destek Bu arada yüksek çözünürlülükte lütfen

arakadaşlar öncelikle teşekkür ederim..İnşallah istediğiniz şekilde de çekip paylaşacağım
ama lalemizin tekrar açmasını beklemeliyim:)

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
çok güzel yakalamışsın ama netlikle bulanıklık tam tersi olsa bir de o açıdan baksak yani lale net arkası bulanık daha boyutlu

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
çok güzel yakalamışsın ama netlikle bulanıklık tam tersi olsa bir de o açıdan baksak yani lale net arkası bulanık daha boyutlu

evet haklısın fairylike..o şekilde de deniyeceğim:)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Netlik propleminden çok, kadraj daha dar açı ile alınsaydı daha hoş bir kare çıkabilirdi.
Kompozisyon fena değil, o kareyi yakalayabilmek gerçekten çok güzel...Bir anlık yakalanan bir kare o anı daha değerli kılıyor :)Çünkü, hiç bir kaygı ve sanatsal bir içeriği olmadıgından ortaya doğal bir kare çıkıyor...O yüzden tebrik ederim.
Bir dahaki karede; Kadrajı ve ışığı daha net ve iyi yakalaman dileğiyle...

Deklanşörüne sağlık Aslı' cım.

Işıgın bol olsun...

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
Netlik propleminden çok, kadraj daha dar açı ile alınsaydı daha hoş bir kare çıkabilirdi.
Kompozisyon fena değil, o kareyi yakalayabilmek gerçekten çok güzel...Bir anlık yakalanan bir kare o anı daha değerli kılıyor Çünkü, hiç bir kaygı ve sanatsal bir içeriği olmadıgından, gayet doğal, o yüzden tebrik ederim.
Bir dahaki karede; Kadrajı ve ışığı daha net ve iyi yakalaman dileğiyle...

Deklanşörüne sağlık Aslı' cım.

Işıgın bol olsun...

teşekkür ederim Deniz'cim:)

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
Çiçeğin sapımı söz konusu burda çiçek mi ? :D keşke biraz daha uzaktan çekseydınızde topraktaki bir tek lale konulu gıbı bısey olsaydı herşeye ragmen guzel ama.. :)

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
teşekkür ederim
Çiçeğin sapımı söz konusu burda çiçek mi ? keşke biraz daha uzaktan çekseydınızde topraktaki bir tek lale konulu gıbı bısey olsaydı herşeye ragmen guzel ama..
yorumunuz için teşekkür ederim.lale resimleri genelde dediğiniz gibi olduğu için farklı bir açı yakalamaya çalıştım