Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Lear güvenlik afiş çalışmam

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
Degerli yorumlarını bekliyorum lütfen yorumsuz bırakmayın !!

lear2.jpg

Benzer konular

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Fontlar daha çekici olabilrmiş anlatmak istenileni yansıtabilirmiş, LEAR 'logoyu beğendim hoş bir çalışma emeğinize sağlık.üzerinde biraz daha durun derim.

illustrasyonist

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.illustrasyonist.com
Aslında amacına uygun güzel çalışma.Tek vereceğim fikir.Şu yukarıdaki slogan.
En azından sarı veya başak sarısı yapabilirdin.Slogan göze çarpmalı :)
Bu arada resmin kalitesi iyi değil.En azından Photoshopda biraz kurtar resmi :)

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
Fontlar daha çekici olabilrmiş anlatmak istenileni yansıtabilirmiş, LEAR 'logoyu beğendim hoş bir çalışma emeğinize sağlık.üzerinde biraz daha durun derim.

Fontlar en çekicisi buydu elimdeki ama haklısın daha çekici olabilirdi birazx aceleye geldi farkındayım fontlar konunun yorumun içinde teşekkür ederim

Aslında amacına uygun güzel çalışma.Tek vereceğim fikir.Şu yukarıdaki slogan.
En azından sarı veya başak sarısı yapabilirdin.Slogan göze çarpmalı :)
Bu arada resmin kalitesi iyi değil.En azından Photoshopda biraz kurtar resmi :)

ya aslında yukarıda büyük duruyodu çoğu yerde denedim hoş durmadı kaldırmayı düşündüm anlamı kalmazdı çalışmanın diye oraya koymayı tercih ettim renk konusuda değerlendirilebilir denerim onuda resmin kalitesi ile ilgilide dediğim gibi aceleye geldi ama onu düzeltecem aklımda :) sanada teşekkür ederim güzel yorumun için

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
Başarılı bir çalışma olmuş arkadaşım.Logo çok güzel.Yanlız üst kısım biraz boş geldi gözümü .

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
Başarılı bir çalışma olmuş arkadaşım.Logo çok güzel.Yanlız üst kısım biraz boş geldi gözümü .

haklısın o boşluk şehir manzarasını kapatmaması açısından ben resme baktığımda akıcı geliyor şehir ama oraya bir yazıo vs. eklediğimde bütünü mahvoluyor sanada teşekkür ederim güzel yorumun için

serhangenc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hemen büyük imla hataları göze çarpıyor..
buralar doğru olmadan tasarıma göz atamıyorum şahsen..
Gözünüz Arkada Kalmasın cümlesinde da ayrı yazılmış..
Bir de alttaki cümle; Güvenliğinizi Sağlayabileceğiz Cihazlarımız... ile devam eden cümle..
burada da imla hatası var..
Güvenliğinizi Sağlayabileceğimiz Cihazlarımızla... olmalı..

...grafixo...

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel çalışma olmuş sloganın rengi arkadasın dediği gibi başak sarısı fena olmazdı hani :)Vurgulamak isteneli vurgulamışsın ben beğendim emeğine sağlık.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kısa zamanlı bir manipüle ile arkadan görünen bir kafaya göz eklemek, basit, esprili ve daha akılda kalıcı bir çalışma olacaktır..

Bahsettiğiniz şehiri ben göremedim.Tünelden aydınlığa çıkmanın güvenlik sistemi ile bağlantısını çözemedim.

Logonuz güzel fakat kurgu çok yanlış..

CHaTLaK17

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.photoshoptr.info
güzel ama pixi tasarım'ı çok büyük yazmışsın...Öyle kocaman yazacağına kendine göze çarpan küçük bir logo yapmanı öneririm daha tarz durur ;)

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
hemen büyük imla hataları göze çarpıyor..
buralar doğru olmadan tasarıma göz atamıyorum şahsen..
Gözünüz Arkada Kalmasın cümlesinde da ayrı yazılmış..
Bir de alttaki cümle; Güvenliğinizi Sağlayabileceğiz Cihazlarımız... ile devam eden cümle..
burada da imla hatası var..
Güvenliğinizi Sağlayabileceğimiz Cihazlarımızla... olmalı..

Hataları söylemen iyi oldu teşekkürler güzel yorumun ve düzeltmen için

güzel çalışma olmuş sloganın rengi arkadasın dediği gibi başak sarısı fena olmazdı hani :)Vurgulamak isteneli vurgulamışsın ben beğendim emeğine sağlık.

Teşekkürler Dediğim gibi deneyeceğim

Kısa zamanlı bir manipüle ile arkadan görünen bir kafaya göz eklemek, basit, esprili ve daha akılda kalıcı bir çalışma olacaktır..

Bahsettiğiniz şehiri ben göremedim.Tünelden aydınlığa çıkmanın güvenlik sistemi ile bağlantısını çözemedim.

Logonuz güzel fakat kurgu çok yanlış..

Aslında ben bu çalışmayı diğer şehir olarak aklımda kalmış boyut büyük olduğundan sayfa açılırken jpg resmi görmememk için sayfayı durduruyordum sürekli açılmasın diye diğer çalışma da aklım kalmış ben onu attım sanıyordum :D kusura bakmayın aslında tünelden aydınlıga çıkmanın anlamı hani hırsız ha girdi ha girecek korkusu olanlarımız vardır ya karanlıktan aydınlığa da gözünüz veya aklınız şirketinizde evinizde vs. kalmasın diye :D inş açıklayıcı olabilmişimdir :D

güzel ama pixi tasarım'ı çok büyük yazmışsın...Öyle kocaman yazacağına kendine göze çarpan küçük bir logo yapmanı öneririm daha tarz durur ;)

o yoktu logon lardı ama çok sırıtıyordu logoyu koyacak yer yoktu kenarlarda da dediğim gibi sırıttı bende öyle yazdım o çok da önemli değil basılırsaki onu kaldıracam zaten :)

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim yorumlarınız için

adnmelih

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Digital, teknolojik ..vb fontlar kullanabilirsin.Sade beyaz kullan, mavi gitmemiş ve arkasını canlandırabilirsin efektler kullanarak.Ama sadeliği de bozacak kadar da abartma daha hoş durur.Eline sağlık...

Ledlight Font | dafont.com

bu fontu kullan arka plana ön planda da

Alien Encounters Font | dafont.com bu tarzda bir font gidebilir renklerde de değişiklik sana kalmış.

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
resim çok büyük zor açıldı...güzel çalışma olmuş eline sağlık...

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
eyw sagol eet resim biraz büyük eklemişim :)