Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fontlar daha çekici olabilrmiş anlatmak istenileni yansıtabilirmiş, LEAR 'logoyu beğendim hoş bir çalışma emeğinize sağlık.üzerinde biraz daha durun derim.
Aslında amacına uygun güzel çalışma.Tek vereceğim fikir.Şu yukarıdaki slogan. En azından sarı veya başak sarısı yapabilirdin.Slogan göze çarpmalı Bu arada resmin kalitesi iyi değil.En azından Photoshopda biraz kurtar resmi
Fontlar daha çekici olabilrmiş anlatmak istenileni yansıtabilirmiş, LEAR 'logoyu beğendim hoş bir çalışma emeğinize sağlık.üzerinde biraz daha durun derim.
Aslında amacına uygun güzel çalışma.Tek vereceğim fikir.Şu yukarıdaki slogan. En azından sarı veya başak sarısı yapabilirdin.Slogan göze çarpmalı Bu arada resmin kalitesi iyi değil.En azından Photoshopda biraz kurtar resmi
ya aslında yukarıda büyük duruyodu çoğu yerde denedim hoş durmadı kaldırmayı düşündüm anlamı kalmazdı çalışmanın diye oraya koymayı tercih ettim renk konusuda değerlendirilebilir denerim onuda resmin kalitesi ile ilgilide dediğim gibi aceleye geldi ama onu düzeltecem aklımda sanada teşekkür ederim güzel yorumun için
haklısın o boşluk şehir manzarasını kapatmaması açısından ben resme baktığımda akıcı geliyor şehir ama oraya bir yazıo vs. eklediğimde bütünü mahvoluyor sanada teşekkür ederim güzel yorumun için
hemen büyük imla hataları göze çarpıyor.. buralar doğru olmadan tasarıma göz atamıyorum şahsen.. Gözünüz Arkada Kalmasın cümlesinde da ayrı yazılmış.. Bir de alttaki cümle; Güvenliğinizi Sağlayabileceğiz Cihazlarımız... ile devam eden cümle.. burada da imla hatası var.. Güvenliğinizi Sağlayabileceğimiz Cihazlarımızla... olmalı..
hemen büyük imla hataları göze çarpıyor.. buralar doğru olmadan tasarıma göz atamıyorum şahsen.. Gözünüz Arkada Kalmasın cümlesinde da ayrı yazılmış.. Bir de alttaki cümle; Güvenliğinizi Sağlayabileceğiz Cihazlarımız... ile devam eden cümle.. burada da imla hatası var.. Güvenliğinizi Sağlayabileceğimiz Cihazlarımızla... olmalı..
Aslında ben bu çalışmayı diğer şehir olarak aklımda kalmış boyut büyük olduğundan sayfa açılırken jpg resmi görmememk için sayfayı durduruyordum sürekli açılmasın diye diğer çalışma da aklım kalmış ben onu attım sanıyordum kusura bakmayın aslında tünelden aydınlıga çıkmanın anlamı hani hırsız ha girdi ha girecek korkusu olanlarımız vardır ya karanlıktan aydınlığa da gözünüz veya aklınız şirketinizde evinizde vs. kalmasın diye inş açıklayıcı olabilmişimdir
o yoktu logon lardı ama çok sırıtıyordu logoyu koyacak yer yoktu kenarlarda da dediğim gibi sırıttı bende öyle yazdım o çok da önemli değil basılırsaki onu kaldıracam zaten
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim yorumlarınız için
Digital, teknolojik ..vb fontlar kullanabilirsin.Sade beyaz kullan, mavi gitmemiş ve arkasını canlandırabilirsin efektler kullanarak.Ama sadeliği de bozacak kadar da abartma daha hoş durur.Eline sağlık...
Digital, teknolojik ..vb fontlar kullanabilirsin.Sade beyaz kullan, mavi gitmemiş ve arkasını canlandırabilirsin efektler kullanarak.Ama sadeliği de bozacak kadar da abartma daha hoş durur.Eline sağlık...