Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

logo çalışmama eleştiri istiyorum

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşlar logo çalışmama eleştirilerinizle katkınızı istiyorum. benim gibi yeni başlayan arkadaşalara yol gösterici olacaktır. şimdiden ilginize teşekkür.
endurlar2vp1.jpg

TenTaTivE

🏅Acemi Tasarımcı🏅
öncelikle renk seçimleri kötü,arkadaki tahta tarzı şey hoş durmamış onu tamamen çıkarın,logon neyi anlatmak istiyor?...firmamı yoksa başka birşeymi anlaşılmıyor...eleştiri istemişsin umarım eleştirilerim işine yarar..çalışmalarında başarılar

filizzz

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaki deseni tamamen kaldır bence bide ne iş yaptığını belirtsen daha iyi olurdu yeni bir çalışma yapmanı tavsiye ederim başarılar diliyorum arkadaşım:)

N/A7

🏆Pro Tasarımcı🏆
1.bukadar ufak bir logoyu bukadar büyük boyutta yüklemeyin siteye corelde yapmışsınız bu logoyu heralde ordaki A4 sayfasının 4/1 i kadar ufaltıp jpeg yaparsanız sayfada bukadar yer kaplamaz arkadaki desenden anladığım kadarıyla corelin kendi deseni ve ahşap marangoz işleri için kullanılır bu yapmış olduğunuz şey bi marangoza ait heralde
2.sitede corel bölümünde birbirinden güzel dersler anlatılıyor biraz oraları incelerseniz güzel şeyler yapabilirsiniz.

aysgl

🌟Usta Tasarımcı🌟
kullandığın harfler ve zemin birbirinden çok bağımsız olmuş üstünde biraz daha çalışmalısın bence

macsabri

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sadece hiçbirşey çağrıştırmıyor ve çok kötü

orkan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar evet bende kabul ediyorum logo iyi olmamış ancak biraz daha yapıcı mesajlar gönderelim.Çok kötü - aşırı derecede kötü gibi yorumların ne size ne de logoyu yapan arkadaşa bir yararı yok.Tavsiye ve yol gösteren mesajlar hem faytdalı olur hemde şevk kırmaz.Bu tarz logoları siz de yaptınız zamanında unutmayın!...Lütfen biraz daha hassasiyet...
Zemin pek hoş durmamış logo altında.Zemin olmasın tamamen kaldır demiyorum ancak temel olarak iki harften oluşan bir çalışma yapmak zorundaysan ve illa ki de zemin gerekiyorsa,biraz daha birbirine uyumlu renkler seçmende fayda var.Bu tarz logoları photoshopta yaparsan efekt imkanın daha geniş olur.İyi çalışmalar...

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
sağolun arkadaşlar. iyi yada kötü eleştiriler ben ve benim gibi arkadaşlara yol gösteri olacaktır. ilginize teşekkür ederim.

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
bu olmamış ama sana tavsiyem öylesine bir logo çalışacaksan bir firma seç logosu olsun yada olmasın fark etmez ve kendine şöyle de ben olsam bu firmayı nasıl yansıtırdım. bu soruyu sor ve ona göre logo tasarla bu sana daha iyi yön verir. ticari kaygısı olmayan logoların bir çok eksiği olur. kolay gelsin.

Babuer

🌱Yeni Üye🌱
Arkadas, gercekten hicbir seyin simgesi degil bu. Sende biliyorsundur ki, izleyicinin ilk dikkatini ceken renktir. Renklerde hic birsekilde uyum yok.
Fontlara gelince, cogu kisi harflerin böyle modern olmasini güzel görünüm icin yeterli saniyor ama maalesef. Renk ve Harf uyumu cok önemlidir.
Kisaca : yaptigin calismada ikiside tutmuyor !

elkor84

🏆Pro Tasarımcı🏆
firma alanı ile ilgili çeşitli logo sitelerinde yer alan örnekleri incelemeni,kendine bir taslak hazırlayıp daha sonra tasarım aşamasına geçmeni tavsiye ederim.ama çalışmaya başlamadan önce logo nedir diye iyice araştırmanı öneriyorum.kolay gelsin.

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
arka deseni kaldır ve renkleri degiştir kolay gelsin

angün

🌱Yeni Üye🌱
Keşke fontu olduğu gibi convertleyip kullanmasaydın. Kendin çizseydin eminim daha iyi olurdu. Renk seçimi ve arka fon kötü yapılan internetten logo tasarımlarına bakmanı tavsiye ederim.Kolay gelsin...

tyaman

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logoda aslolan yalınlık, anlaşılabilirlik ve anlatımdır yani temsil ettiği firmayı-kurumu vs. , logonun-amblemin en doğru ve en yalın halde ifade edebilmesidir.
dünyadan ve türkiye'den kurumsal firmaların logolarını incelemeniz faydalı olabilir

mavisland

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
tanjuyildiz.com
logoda aslolan yalınlık, anlaşılabilirlik ve anlatımdır yani temsil ettiği firmayı-kurumu vs. , logonun-amblemin en doğru ve en yalın halde ifade edebilmesidir.
dünyadan ve türkiye'den kurumsal firmaların logolarını incelemeniz faydalı olabilir

arkadaşa katılıyorum. bunun yanında deviantART, sxc.hu gibi büyük fotoğraf ve portfolyo sitelerinde güzel bir gezintiye çık. Gez, gör, araştır. Google Amca her zaman yanında... Hadi sana başarılar.

aliustatales

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.srehber.com
Kaptan koltuğuna yaslanıp derin bir nefes aldıktan sonra sol ayağını koltuğun ayağına dola ve deki kendine "ben beğendim abi". Çünki logon süper olmuş. Şeklin genel görünümünden çok yeni olduğun görülüyor. biraz daha renk çalışman gerek bence