Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Efoja merhaba,

yapilmis olan biseym var yalniz icime sinmiyor. ve aklima biseyde gelmiyor. sen haklisin benim logom ekte yardim ederseniz nasil bisey uygulaya bilirim sevinirim.

tesekkurler simdiden..
LOGO.jpg

Ben teşekkür ederim... Yalnız gerçekten sadece benim değil bütün arkadaşların fikirleri sizin yolunuzu aydınlatacaktır. Logo Buraya yeni konu açarsanız çok güzel olur.

laster53

🌱Yeni Üye🌱
güzel olmuşlar bende bir logo üzerinde çalışıom ama baya uzun sürcek

webdesingclub

🌱Yeni Üye🌱
İstek logo imkanınızdan yararlanmak istiyorum.. Sitem sanal ortamda hizmet amaçlı açıldı.Tasarım - banner - reklam alanları - Afis resimleri - Ve benzeri seyler icin ..
Fakat daha qüzel bir loqo yapamadım .. Sizden ricam sitem icin dikkat cekici bir logo yapmanızı istiyorum .Ve eqer mümkün ise kullandıqınız proqramlar hakkında bilqi vermenizi rica ediyorum.Çünkü bende öqrenmek istiyorum.Şimdiden çok tesekkür ediyorum ...
Loqonun üstünde : Sloqan : Web Desing Club Alt sloqan : Sanal Destek Platformu
Boyutu önemli değil .. :smile:

Moderatör tarafında düzenlendi:

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Öncelikle bu site yapımında emeqi qecen herkeze sonsuz teşekkür ediyorum .
İstek logo imkanınızdan yararlanmak istiyorum.. Sitem sanal ortamda hizmet amaçlı açıldı.Tasarım - banner - reklam alanları - Afis resimleri - Ve benzeri seyler icin ..
Fakat daha qüzel bir loqo yapamadım .. Sizden ricam sitem icin dikkat cekici bir logo yapmanızı istiyorum .Ve eqer mümkün ise kullandıqınız proqramlar hakkında bilqi vermenizi rica ediyorum.Çünkü bende öqrenmek istiyorum.Şimdiden çok tesekkür ediyorum ...
Loqonun üstünde : Sloqan : Web Desing Club Alt sloqan : Sanal Destek Platformu
Boyutu önemli değil .. :smile:

Siz kuralları okudunuz mu?

eksen236

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
daha güzel logolar yapabilirsin

htchrn

🌱Yeni Üye🌱
ya bende unb güvenlik adlı bi logo arıyorum varsa atabilirsiniz iyi günler

busukbusuk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mrb arkadaşlar sizin yardımınıza ihtiyacım var bu logo elinde olan varmı
bimelom2.jpg
[/URL][/IMG]

romantizma

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar acil asya tur logosu lazım.bana yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden hepinize çok teşekkürler...

romantizma

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar acil asya tur logosu lazım.hepinize şimdiden teşekkürler....

NoBody®

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.haktanreklam.com
Merhaba Arkadaşlar öncelikle tüm foruym üyelerinin ve İslam aleminin Kurban bayramı mübarek ve hayırlı olsun...
benim acilen "İSTAT" İst. belediyesinin yeni ekmek büfeleri logosuna ihtiyacım var COREL 11 veya eps formatında olursa çok memnun olurum . şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum. saygılar...

Moderatör tarafında düzenlendi:

dj-genc

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
tscafe.tr.gg
Arkasalar guzel yapmıs sınız hepniz bana bir logo yaparmsıınız.. TsCaFe adında bir site yaıyorumda cok ugrastım bir logo yapamadım şimdiden emeginize saglık ....

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Arkasalar guzel yapmıs sınız hepniz bana bir logo yaparmsıınız.. TsCaFe adında bir site yaıyorumda cok ugrastım bir logo yapamadım şimdiden emeginize saglık ....

"Arkasalar guzel yapmıs sınız hepniz bana bir logo yaparmsıınız.. "

Bu nasıl bir cümledir?

Arkadaşım burda istek üzerine logo yapılmaz, bedelini ödersiniz, ozaman yapacak birileri olur , forum kurallarını okuyun lütfen...

tango-mm

🌟Usta Tasarımcı🌟
Merhaba Arkadaşlar öncelikle tüm foruym üyelerinin ve İslam aleminin Kurban bayramı mübarek ve hayırlı olsun...
benim acilen "İSTAT" İst. belediyesinin yeni ekmek büfeleri logosuna ihtiyacım var COREL 11 veya eps formatında olursa çok memnun olurum . şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum. saygılar...

istanbul halk ekmegi kastediyorsunuz herhalde..ben internette iki degisik görsel buldum hangisi olacagini bir görsel yükleyerek belirtirseniz cizmeye calisirim

wolfman_27

🌱Yeni Üye🌱
sizden bir istirhamım olcak bizim bir türkiye genelinde başarılı counter strike 1.6 clanımız var clan tagımız ottoman(osmanlı) bu ada yakışır ve counter strike oyununa göre bir logo haızrlayabilirmisiniz siyah tonlarda ancak ücretsiz olcak :(:(

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
arkadaşlar merhaba bana türkiyedeki üniversitelerin logolarının/amblemlerının vektörleri lazım bulabilir misiniz? cok acil lazım hemde.. buraya atarsanız bılgılendırmek adına özelden haber verırsenız cok sevınırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...