Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

marilyn manson typo

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
4171.jpg

Benzer konular

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
üstad yine yardırmışın :) çok güzel olmuş ellerine sağlık.. göze çarpan bir kaç hata:
- Marilyn Manson yazılarında "İ" kullanmışsın "I" olsa gerek...
- Biography yazısında yine "İ" var.
- Sağda kullandığın eski yaprak üzerindeki yazılar o sayfaya oturmamış, ve yine aynı yerde Music bölümündeki ilk paragrafın sonlarına doğru yazı sayfanın kıvrılmış bir yerinin üzerine çıkmış..

Tekrar ellerine sağlık, kolay gelsin.

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
teşekkürler erdemir okadarcıkta hata olsun zaten herhangi biyerde kullanılmayacak bi tasarım pekde önemi yok gibi. sağolasın.

yeni başladığım çalışmanında başlangıç aşamasınıda buraya eklemek istedim tamamını çalışma bittikten sonra yeni bir konu olarak sunacağım

624.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
yeni başladığım çalışmanında başlangıç aşamasınıda buraya eklemek istedim tamamını çalışma bittikten sonra yeni bir konu olarak sunacağım

624.jpg

meğersem içinde uyuyan bir typo canavarı varmış :) göz çok iyi tebrik ederim

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
ben tipografik çalışmaları ayrı bi seviyorum 1. çalışma güzel ama göz çok güzel olmuş tebrikler:)

cabulka

🌱Yeni Üye🌱
merhaba cengiz
çalışmaların çok gzel kardeş maşallah diyeyim, valla bende heveslendim elimde bir bayram tebriği var tipografi olarak denemek istiyorum yardım edersen de sevinirim
sağlıcakla kal..

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
teşekkürler erdemir okadarcıkta hata olsun zaten herhangi biyerde kullanılmayacak bi tasarım pekde önemi yok gibi. sağolasın.

624.jpg

hee ben bu gözü görmemişim, valla süper olmuş Cengiz, denedim bende bahsettiğin gibi ama biraz daha uğraşmam ve bira daha Corel öğrenmem gerekiyor sanırım :)

cengiz669

♾️Grafik Gurusu♾️
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar açıkçası gözün daha tam bitmiş halide değil bu üzerinde biraz daha uğraşacağım amacım karakalem gibi bir iş çıkarmak ve bu çalışma komple bi yüz aslında ne zaman biter bilemiyorum büyük bir emek istiyor.

by_apo

🌱Yeni Üye🌱
İmla hataları dışında birinci çalışma hoş olmuş bence ama biraz daha çalışmalısın.
İkinci çalışma daha hoş olmuş. Gözünü seveyim:tongueout: :rofl: