Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Masaj salonu

ebilken

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Eleştirilerinizi Bekliyorum

massage1en1.jpg

Gözlerinin teninin saçlarının rengini siyaha yakıştırmaya çalıştım sizlere danışmak istediğim konu oturmuşmu

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

enstantane53

🌟Usta Tasarımcı🌟
irm.art'a katılıyorum, ayrıca çalışma neden kare...
birde gözüme çarptı, kadının kaşları ne kadar da kalınmış :D

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
görsel masaj salonuna uygun olmamakla birlikte neden siyahı tercih ettin bence bulacağın görselin doğal ve zemininde beyaz yada açık tonlarda kullanmam bu çalışmayı amacına uyfun hale getirir.kasarım olarakda farklı şeyler yap zayıf kalmış.

ebilken

🏅Acemi Tasarımcı🏅
görsel masaj salonuna uygun olmamakla birlikte neden siyahı tercih ettin bence bulacağın görselin doğal ve zemininde beyaz yada açık tonlarda kullanmam bu çalışmayı amacına uyfun hale getirir.kasarım olarakda farklı şeyler yap zayıf kalmış.

siyah cezbeder bi erkek olarak bakarsan

sonakrep

🌱Yeni Üye🌱
masaj ve kullanılan resim ne alak boyutunda gecis efekti ise cok sırıtıyor

ErgeTeknoloji

🏅Acemi Tasarımcı🏅
daha cok bir arkadaslık sitesi reklamı gibi olmus

The Dude

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Stresini atın yeri hiç uymamış, geri kalan heryer güzel ;)

Arno

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
mesaj salonu olmuş biraz.... :) mutlu sonla biten

sare

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
twitter.com
masaj salonuna uygun bir çalışma olmamış bence renk olarakda siyahtan ziyade beyaz ve yeşil tonlarla çalışılmalı bence. bir de bir erkek gözüyle bakınca siyah cezbeder demişsiniz, masaj yaptırmaya kadınlarda gidiyor:) bence kadınlarıda cezbetmeli. sağ alt köşede ki kalp neden var?

Son düzenleme:

adnmelih

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Masaj salonu bu afişten rahatsız değilse iyi çünkü akla tamamen başka şeyler getiriyor.Bence hiç olmamış ayrıca ciddiyetten çok uzak bir paylaşım umarım ben yanlış düşünüyorumdur.

sevi tas

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bende arkadaşlara katılıyorum. masaj salonu gibi durmuyor daha çok bana moda ile ilgili bir çalışma gibi geldi.

Portoloz

🌟Usta Tasarımcı🌟
31772339.jpg

bu tür resimler kullansan
ve beğenirsen daha resimler var gönderebilirim

Semih Taneri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu masaj salonundan çok başka amaca hizmet eden salonları andırıyor. Belki de müşteri de o tarz yerlerdendir ne biliyim. Kadıköy'e, Mecidiyeköy'e ne zaman gitsem buna benzer kartvizitler arabamin camına ters olarak sokuşturulmuş olarak buluyorum. Nasıl yerler olduğu da malum.

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bu masaj salonundan çok başka amaca hizmet eden salonları andırıyor. Belki de müşteri de o tarz yerlerdendir ne biliyim. Kadıköy'e, Mecidiyeköy'e ne zaman gitsem buna benzer kartvizitler arabamin camına ters olarak sokuşturulmuş olarak buluyorum. Nasıl yerler olduğu da malum.

katılıyorum.. bu arada yanlışlıkla flod yaptım özür dilerim

Portoloz

🌟Usta Tasarımcı🌟
benim yüklediğim resimden mi bahsediyorsun?

Semih Taneri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
benim yüklediğim resimden mi bahsediyorsun?

Yazdıklarımı doğru okursanız kime cevap verdiğimi anlarsınız. Açılan topik sizin yüklediğiniz resimle ilgili değil sanırım. Konu başlığına bakarsanız ne hakkında konuştuğumuzu anlarsınız.

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
siyah cezbeder bi erkek olarak bakarsan
Masaj salonu sadece erkeklere özel mi?
Bakış,renk,beğeni erkeğe bayana göre değişmez.Siyah rengi bende çalışmalarımda severek kullanırım.Ama bayanım...
Bu konuda lola ile hemfikirim görseliniz,kullandığınız renk,font masaj salonuna uygun rahatlatıcı bir etkide olmalı ki amacına uygun bir çalışma olsun.
Üzerine giderseniz daha uygun bir çalışma çıkacağına eminim emeğinize sağlık...